Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

MenLook

Glanzerhof 28
5709GE Helmond
0620014424
KvK 72813644

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
MenLook

Gemiddelde beoordeling

9,3

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
MenLook

Rob Winter beoordeelde op 2019-01-14

Uitstekende ervaring met mijn bestelling. Ik ben een grote fan van deze print overhemden en kocht ze voorheen in de winkel. Nu besteld bij Menlook en ik kan niet anders zeggen dat service ontzettend goed is. Bestelling feestelijk verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij .Super top!

MenLook

Valerio Wetering beoordeelde op 2019-01-09

Schoenen zien er gaaf uit, zitten als gegoten en lopen heerlijk. Ik kocht altijd schoenen bij mascolori maar heb nu een nieuw adresje erbij gevonden. Bedankt voor mooie stenen armband, heb ik aan mijn zoon gegeven. Bestelling was netjes en op tijd binnen.


Reactie van MenLook:
Dank je Valerio, graag gedaan.
Vincent Menlook
MenLook

Rick Welten beoordeelde op 2019-01-02

Zeer tevreden over de service, netjes ingepakt en een leuke extra gift!
Helaas was de bestelde overhemd aan de grote kant, omruilen ging gelukkig soepel zonder enige drempels. Een maatje kleiner past perfect, wat ook een prettig idee is! :-)

MenLook

Rob Winter beoordeelde op 2018-12-30

Twee super mooie overhemden net voor de kerst binnen gekregen. Mijn complimenten voor de snelle en nette levering. Nog bedankt voor de blauwe kralenarmband, past heel mooi bij het overhemd. Echt leuk cadeautje.

MenLook

Anja beoordeelde op 2018-12-29

Mooi kleurig overhemd verzorgd ingepakt, leuk om cadeau te geven !

MenLook

Evie beoordeelde op 2018-12-09

Super happy met de Happy Socks giftbox van Keith Haring... Handgeschreven kaartje erbij na een snelle levering!


Reactie van MenLook:
Dank je voor de complimenten.
Vincent Welten
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.