Slecht. Ik bestel 2 items waarvan op de site staat dat de levertijd 1 dag is. Ik heb betaald en een email bevestiging gekregen, geen melding over levertijd of iets dergelijks. Dus even bellen, wordt niet opgenomen, dag erna nog een keer, weer niet, dan maar mailtje, geen reactie, weer bellen, weer mailen. Helemaal niets en uiteraard nog steeds geen spullen ontvangen!
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap ingetrokken sinds 2014, wegens niet-betaling van factuur
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Jos
- Nieko
Spullen besteld bij MT Helmenshop.nl (zelfde adres en KvK nummer) Spullen komen niet, er wordt niet gereageerd op mail en telefoon wordt niet opgenomen. Meer dan 40x gebeld! Naar diverse nummers van de dezelfde ondernemer. Morgen schrijf ik ze aangetekend aan, volgende week naar de rechtsbijstandverzekering. Gebruik ik die ook eens.
Hoe zou je Minibikeshop.nl beoordelen?
- glenn
Mijn bestelling geplaatst op 19-september-2013, deze bestelling deels gekregen maar de stuurdemper en de choke voor de carburateur die er niet inzat niet!, alles is netjes betaald en ik heb al diverse e-mails gestuurd maar geen reactie terug, als ik bel wat ik al vele malen heb gedaan krijg ik het antwoord dat het gister is opgestuurd dit hebben ze mij al 4 keer verteld!!, ik ben ten einde raad alleen maar om deze kleine onderdelen die ik wel nodig heb!!! hier ben ik niet blij mee
- Marcel
Had op 27-11-2013 een bestelling gedaan, een week later stond de status op: word verpakt. Daarna nooit weer wat gehoord of gezien. Na een paar emails en bijna 3 weken verder nog steeds geen antwoord/reactie gehad.. Slechte zaak, dat ze nog niet eens op emails kunnen reageren!?? En ja, ik ga aangifte doen.
- hans vervoorn
uit eindelyk myn bestelling na 18 dagen binne gekregen,na telefoonisch contact,waren niet bly met myn klacht,vraag me toch af da as je al 8jaar bezig ben as bedryf je dan nog steeds klachte kryg over je bezorging,nou nie ech goed voor je reputatie,hopelyk word hier an gewerk,jlcm vervoorn,vlaardingen
- Meijer
Ik heb onderdelen besteld voor mijn scooter op scooteronderdelenwinkel.nl welke ook eigendom is van dezelfde firma achter minibikeshop.nl Na ongeveer twee weken heb ik niets ontvangen of gehoord van deze firma en op e-mail of telefoon wordt niet gereageerd. Erg slechte service wat mij betreft en ik heb al een geschil gestart via paypal. Deze firma is absoluut GEEN aanrader!!