Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

Mintlight.nl

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
0246630627
KvK 59941243

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Mintlight.nl

Gemiddelde beoordeling

8,5

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

2016
Mintlight.nl

Robin beoordeelde op 2016-09-29

Ik ben eigenlijk heel erg blij met de lamp en de snelle levering hiervan. Echter is er bij mij binnen een paar dagen een peertje kapot gegaan. Hierover heb ik contact gehad met Mintlight, zij gaven aan een vervangend peertje te sturen. Ik heb vervolgens meerdere keren contact geprobeerd op te nemen maar het peertje heb ik nooit ontvangen en ze reageren ook niet meer. Ik ben niet ontevreden over de levering van de lamp maar wel over de klantenservice.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Mintlight.nl

Esmee beoordeelde op 2015-06-02

Ik heb onlangs een grijs/blauwe hanglamp besteld en eenmaal bezorgd was ik er heel blij mee.
Op sommige plekken op de lamp zat wel de lak een beetje los en als vergoeding hiervoor kreeg ik een heel leuk dienblad!
Goede service!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Mintlight.nl

verharen beoordeelde op 2015-05-13

Super gave industriële vloerlamp besteld! Per abuis hadden wij een verkeerde postcode doorgegeven, op de dag van de levering heeft MintLight nog netjes contact opgenomen met DpD om de juiste adresgegevens door te geven. Daarna nog netjes een mail gehad of de levering goed was verlopen. Super service!! MintLight bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Mintlight.nl

Marte beoordeelde op 2015-05-05

Onlangs een industriële lamp besteld op MintLight. Na vriendelijk contact met een medewerker overgegaan tot de aankoop, hij is nog mooier dan op de foto's! Keurig binnen de aangegeven levertijd bij mij thuis bezorgd en nog gratis ook. Ga zo door MintLight, we houden jullie in de gaten.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.