Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Mooiemeubeltjes.nl

Minoes Erf 11
2907VG Capelle aan den IJssel
0651932605
KvK 68943997

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Mooiemeubeltjes.nl

Gemiddelde beoordeling

8,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

33%

0%

2019
Mooiemeubeltjes.nl

H.G.P. beoordeelde op 2019-02-05

Mooi en prima product met bijbehorende prijs.
Alleen Post.nl kwam leveringstijd niet na, slordig !

Mooiemeubeltjes.nl

J. Verbiest beoordeelde op 2018-09-15

Doet wat je van een webwinkel mag verwachten. Goedkoper dan andere webshops die Kokoon design verkopen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Mooiemeubeltjes.nl

Michiel beoordeelde op 2018-09-10

Het duurde 7 werkdagen voordat de lamp werd geleverd. Helaas was ik niet thuis en werd door pakjesbezorger DPD dit bij een ophaalpunt bezorgd. Toen ik de lamp ging ophalen bleek dat het een zwaar pakket was die ik alleen lopend met de fiets aan de hand kon meenemen. Ik begreep bij het afhaalpunt dat ze dit pakket eigenlijk niet mochten accepteren. Thuis bleek dat de lamp niet volledig was. Gebeld met mooiemeubeltjes en toen kreeg ik heb bericht dat het 2e deel was bezorgd bij het afhaalpunt. Dus wederom naar het afhaalpunt. Zowel Mooiemeubeltjes als bezorger DPD moeten iets doen aan de levering voordat ze een voldoende krijgen.

Ps de lamp is wel mooi.

Pps ik heb na bovenstaande review nog een bericht gekregen van Mooiemeubeltjes dat ze contact hebben opgenomen met DPD om het bezorgproces te verbeteren. Ze hebben aan beide kanten steken laten vallen maar als het goed is wordt dit verbeterd.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.