Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Musthave District

Vughterstraat 23
5211EW 's-Hertogenbosch
0736897989
KvK 65997069

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Musthave District

Gemiddelde beoordeling

8,7

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Musthave District

Geeske Visser beoordeelde op 2018-12-06

Gebruiksvriendelijke site. Product klopt met de foto. Fijn geprijst. En snelle nette levering! Mogelijkheid tot achteraf betalen is ook prettig. Tevreden klant :-).


Reactie van Musthave District:
Hoi Geeske,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier je met aankoop. :)
Musthave District

Danielle beoordeelde op 2018-11-18

Super winkel en webshop. Veel keuze en mooie kwaliteit. Snelle levering en heel fijn geholpen toen ik nog wat vragen had. Kreeg snel antwoord en een heel goed advies. Ik ga bij Musthave district zeker meer bestellen !


Reactie van Musthave District:
Hoi Danielle. Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je aankopen.
Musthave District

Monique beoordeelde op 2018-11-10

Erg tevreden! Snelle levering en goede service! Je vragen worden snel beantwood en ook de retouren/ruilen worden fijn en snel afgehandeld!


Reactie van Musthave District:
Beste Monique,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je het zo ervaren hebt.
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.