Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Nog steeds Hip- kinderkleding

Imkerwei 12
5551RG Valkenswaard
0643588681
KvK 65112113

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Nog steeds Hip- kinderkleding

Gemiddelde beoordeling

9,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Nog steeds Hip- kinderkleding

Rianne van de Schoot beoordeelde op 2019-05-10

Mooie kleding voor een leuke prijs, die je kunt laten opsturen, of ophalen op twee plekken. Er is nu nl ook een winkel in Valkenswaard
Daarnaast denkt ze goed mee

Nog steeds Hip- kinderkleding

Kirsten Van boheemen beoordeelde op 2019-04-27

Ik kwam ineens deze site tegen omdat ik opzoek was naar een bepaald shirtje van Tygo en Vito. Na bestellen kwam ik erachter dat er een kortingscode aan de gang was, na een fb berichtje is dit verrekend met de bestelling. Zo lief! Zeker een webshop om te onthouden voor de volgende keer!

Nog steeds Hip- kinderkleding

Kassa App beoordeelde op 2019-02-12

Ik ben erg tevreden, kreeg fijne hulp bij het kiezen van de juiste maat, en had de kleding vlug in huis.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.