Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Olifantastisch!

Musicaldreef 89
3845GJ Harderwijk
06-41481661
KvK 61909246

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Olifantastisch!

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Olifantastisch!

Sanne beoordeelde op 2019-01-30

Mooie website, fijne producten en prima levertijd. Magneetjes iets krom bij ontvangst, plakken daardoor niet heel goed, even de andere kant op buigen en het gaat al een stuk beter!
Ik vind het formaat van de magneten en het huisjes-planbord erg fijn, ik zocht iets kleiners, wil geen mega planbord in mijn woonkamer. Het huisje kan bovendien staan, dus kan overal gebruikt worden als reminder!
Ik hoop op nog een keer het alfabet, leuk voor op de koelkast!


Reactie van Olifantastisch!:
Hoi Sanne, bedankt voor je enthousiaste feedback! Magneetjes met het alfabet hebben we een tijdje in het assortiment gehad, misschien toch maar weer eens opnieuw gaan aanbieden dus :-) Veel plezier met het planbord!
Olifantastisch!

Cora beoordeelde op 2019-01-07

Super zijn de magneten, onwijs leuk en snel geleverd. Het contact ging ook prima.

Olifantastisch!

Sanne beoordeelde op 2019-01-01

Leuke pictogrammen! Mijn kindjes zijn er erg blij mee en wij ook :-)

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.