Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Party Feestartikelen

Brielsemeer 4
2729PR Zoetermeer
085 - 130 7526
KvK 73645001

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Party Feestartikelen

Gemiddelde beoordeling

6,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2019
Party Feestartikelen

Ikram Idrissi beoordeelde op 2019-06-20

Ik bel ze of ik de bestelling snel kan krijgen. Ja ja is het antwoord. Uiteindelijk te laat blijkt het magazijn in engeland te zitten. Dan is het niet gek nee.


Reactie van Party Feestartikelen:
Beste Ikram, jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Echter heb je je bestelling op donderdag geplaatst en wilde deze zaterdag ontvangen. We hebben een levertijd van drie werkdagen. Telefonisch is ook aangegeven dat de bestelling moest komen uit een externe magazijn en dat we een bezorging op zaterdag niet konden garanderen. Om misverstanden in de toekomst te vermijden hebben we duidelijk op de website aangegeven wanneer een bestelling wordt bezorgd.
Party Feestartikelen

Saloua Chouhou beoordeelde op 2019-06-04

De site is overzichtelijk en de bestelling was op tijd binnen.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.