PrimaVino

Omdat wij onze passie willen delen en merken dat er veel mensen interesse hebben in goede wijn zijn wij PrimaVino begonnen.
Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de beste wijnen in te kopen en nadien aan u te leveren.
Als u op zoek bent naar mooie en betaalbare wijnen bent u bij PrimaVino aan het juist adres!
Onze wijnen komen van kleine wijnboeren die volumes hebben welke niet interessant zijn voor de supermarkten en slijterijketens.
Zoekt u een bijzondere wijn laat het ons weten en wij gaan op zoek voor u.

Uw prima wijnspecialist !

De zekerheden van https://www.primavino.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.