Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Proprint Online

Nullanderstraat 140
6461 GE Kerkrade
Dit is geen bezoekadres
045-7100170
KvK 65980913

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Proprint Online

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
Proprint Online

Loek Laudy beoordeelde op 2017-10-03

Top kwaliteit en Quick service!

Voor een fototentoonstelling drie 60x40 zwart/wit (mat) en een kleurafdruk glanzend 80x60 allen op aluminium laten afdrukken.

Zeer contrastrijke zwart/wit printen en een stralende imponerende kleurenafdruk.
Het ophangframe is solide en zeer gebruiksvriendelijk. Het verpakkingsmateriaal voor het verzenden van de afdrukken is ook zeer degelijk.

Zeer veel positieve reacties ontvangen van bezoekers van de fototentoonstelling.

Ik kan proprint online dan ook iedereen van harte aanbevelen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Proprint Online

Paul en Ingrid beoordeelde op 2017-08-31

We hebben twee afdrukken laten maken op HD aluminium hoogglans in 30*40cm en 40*60cm formaat. De afdrukken zijn briljant, de kleuren komen optimaal uit door de speciale verwerkingsmethode. Proprint online maakt gebruik van massief aluminium panelen, de kwaliteit straalt er vanaf. We hebben nog nooit zo'n mooie afdrukken gehad! Tevens zijn ze eenvoudig op te hangen door het geïntegreerde frame aan de achterkant. Hartelijk bedankt voor de goede en zeer snelle service.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Proprint Online

Pieter beoordeelde op 2017-08-15

De bestelling is volgens afspraak in behandeling genomen en prima verwerkt. De ingezonden foto ziet er perfect uit, zoals op mijn beeldscherm.Het materiaal is prachtig strak en heeft een stevig frame rondom met handig verstelbaar bevestigingspunt.Een blikvanger in de kamer! Een aanrader voor iedereen die een prachtige afdruk op aluminium wil hebben.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.