Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Purecable

Simon Vestdijksingel 94
6836VD Arnhem
0681288287
KvK 09144930

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Purecable

Gemiddelde beoordeling

9,7

30 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Purecable

Dick van de Geest beoordeelde op 2019-01-17

De concurrentie in Audioland is moordend. Desalniettemin heb ik niets dan lof voor de voor mij 'nieuwkomer' Purecable. De eigenaar Koen Gelderman heeft kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. Neemt ruim de tijd, geeft je testmogelijkheden en er is een prima terug-garantie. Ik heb na uitgebreid testen met diverse andere kabels, zoals de van den Hul MC Magnum en een Inakustik Monitor LS 1202 kabel de Purecable 'Cayenne', 2 x 2,5 meter, getest. Uiteindelijk komt de Cayenne met vlag en wimpel door de audiotest, op apparatuur van McIntosh, Accuphase en Luxman icm B&W SS30. Subliem! Geluidsbeeld past en je luistert zoals het hoort alleen naar de fenomenaal en prachtig doorgegeven muziek en niet 'naar je systeem'. Zowel zeer mooi strak laag, fantastisch middengebied (vocals!) en sprankelend hoog. Een tien met een griffel! De kabels zijn hoorlijk prijzig, wat mij in 1e instantie met de nodige scepsis afschrok. Echter proefondervindelijk vastgesteld na lang testen en luisteren dat het zijn geld zeker waard is, een echte aanrader. En nog eens erg mooi afgewerkt, zeer solide. Ik heb een uitgebreidere review gemaakt van mijn luistertestbevindingen. Een mailtje naar dvdgeest@ziggo.nl en ik stuur je deze toe.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Bert beoordeelde op 2018-12-20

Schitterende kwaliteitskabels die kunnen wedijveren en vaak zelfs beter klinken dan veel bekende exoten. Ook de service en snelle levering zijn echt goed. Kortom ik ben een zeer tevreden klant geworden en supertevreden met de behaalde resultaten van Purecable producten. Warm aanbevolen dus!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

H. van Dijk beoordeelde op 2018-11-30

Ik ben zeer tevreden. De dag na bestelling was de kabel zoals aangegeven in huis. Uittekende informatie over de status van de zending. De kabel ziet er mooi afgewerkt uit en geeft al direct een verbetering in het geluid. Met name details in de opname zijn beter hoorbaar. Het geluid is ook voller en ik hoor een vleug warmte. In mijn systeem is dat welkom aangezien ik een neutraal klinkende versterker en luidsprekers heb.

Purecable

Anthony Leach beoordeelde op 2018-09-26

Great service, thanks!

Purecable

Robert Engels beoordeelde op 2018-09-24

Fantastische high-end audiokabels.
Prijskwaliteit is super te noemen..
En de service is ook uitmuntend...

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Rudi beoordeelde op 2018-08-20

Na de nano pen nu een Interlink aangeschaft. Sterker nog, Puercable heeft een speciale editie voor me gemaakt die normaal niet geleverd wordt. Wat een service! Het resultaat is prachtig en klinkt nog beter dan ik had gehoopt. De breedte in het stereobeeld is schitterend en ook de hoeveelheid detail is super. Het klinkt echt heel natuurlijk. Ik luister veel kamermuziek en koor muziek. Super lastig qua ruimte galm. Dat doet deze Interlink super. Echt tevreden.

Purecable

alexander weisscher beoordeelde op 2018-07-31

Helemaal toppy.

Purecable

Remco Elshout beoordeelde op 2018-07-17

Zowel in prestaties als in uiterlijk een top merk.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Ruud beoordeelde op 2018-07-10

De service is grandioos. Ik heb vooraf contact gehad met Koen en dat was positief, snel en kundig. Het product zelf, de nano enhancer, is even wennen. Veel meer ruimte informatie. Dat is super. Qua klank karakter is er wat 'zilver' bijgekomen. De body van instrumenten en stemmen is wat afgenomen. Maar het is nu nog de eerste paar uur inspelen en als ik steeds zo even binnenloop in de ruimte waar de set staat hoor je de rust terug komen. Met veel meer detail in het hoog en de ruimte. Komt vast goed.
Ruime dat later toegevoegd: het komt inderdaad goed. Eerst klinkt het alsof al het kleins super makkelijk doorkomt, maar het laag wat gedempt wordt. Net als bij een nieuwe stroomkabel en aantal uren laten inbranden en het detail blijft, maar body en laag komen terug. Ja, mooi.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

alexander weisscher beoordeelde op 2018-07-07

Er wordt de tijd voor je genomen. Echt super

Purecable

Rob van der Velden beoordeelde op 2018-07-01

Perfect

Purecable

Atta van Westreenen beoordeelde op 2018-06-08

Goed product, levering conform belofte.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Rob Wildenbeest beoordeelde op 2018-06-06

Prima service en uitstelde producten.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Lukas van der Sterren beoordeelde op 2018-05-13

Beste, waarom nog niet uitstekend? Moet nog ingespeeld worden,vandaar. Zeer preciese, natuurgetrouwe kabel. In het hoog en mid erg nauwkeurig,laag ( tot hier toe) iets minder diep dan bv.een wireworld eclips 7, maar gedetailleerder dan laatstgenoemde. Zeer ruimtelijke klank, maar blijft neutraal-natuurlijk.
Alles hangt ook af van de opnamen. Interlink is aangesloten tss. Luxman D-06 in de esoteric F 05.
En dan aangesloten met de purecable,nano cayenne, aangesloten aan de beste speaker ooit:De ilumnia magister. Heerlijk genieten!!.... en de muziek beleven!!!! Lukas

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Lukas van der Sterren beoordeelde op 2018-05-07

Stemmen,zeer zuiver,alle instrumenten op zijn plaats. Holografische indruk. Zeer detailrijk. Een top-kabel. Proficiat! Ben blij jullie te hebben leren kennen. Het resultaat is schitterend! Past perfect bij de ilumnia magister.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Alex beoordeelde op 2018-05-05

Ging prima allemaal

Purecable

R.A. Kuiper beoordeelde op 2018-04-15

Smells levering. Kabel mooi afgewerkt.

Purecable

Marnix Morsink beoordeelde op 2018-03-07

Goede stevige luidspreker pluggen met dubbele bevestigingschroeven.

Purecable

Obbe de Roos beoordeelde op 2018-02-18

Geweldig ruimtelijk geluid, veel details, kwaliteit/prijsverhoudign heel goed!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Purecable

Obbe de Roos beoordeelde op 2018-01-29

De kabels bevallen uitstekend! Meer details, daardoor meer diepte en ruimte. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. Zien er ook nog eens heel mooi uit. Contact met de eigenaar was heel prettig en service heel goed!


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.