Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Het lidmaatschap van deze webwinkel is ingetrokken door WebwinkelKeur. Deze pagina wordt als naslag online gehouden.

Quality tailors

Buitenrustlaan 29
2012BL Haarlem
0652031091
KvK 602152400000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Quality tailors

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2018
Quality tailors

Tim Vogelpoel beoordeelde op 2018-06-13

Goede ervaring, ik werd persoonlijk gebeld dat een item niet op voorraad was. Probleemloos kon worden gewisseld voor een ander item.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Quality tailors

Xander Terpstra beoordeelde op 2018-04-30

Maat is niet goed, veel te klein!! Du’s nu zit ik met een duur shirt dat niet past

Quality tailors

Pieter Duimelaar beoordeelde op 2018-01-19

Ik werd zeer correct opgebeld dat de winkel vanwege de feestdagen dicht was, maar dat er eventueel een noodprocedure in gang kon worden gezet. Het bestelde artikel was op dat moment niet leverbaar en men bood mij de keuze tussen wachten of een andere kleur accepteren. Keurig en corect afgehandeld, geheel in lijn met mijn eerdere ervaringen met de fysieke winkel. Zeer tevreden.

2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.