Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Radiatorprijsvechter.nl

Prins Hendrikkade 11
7943MA Meppel
Dit is geen bezoekadres
0522 820906
KvK 040350670000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Radiatorprijsvechter.nl

Gemiddelde beoordeling

9,9

14 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
The Feedback Company 8 9,8
Facebook 4 10,0
2017
Radiatorprijsvechter.nl

Linda Lammerts beoordeelde op 2017-11-21

Wij hadden nieuwe radiatoren voor de woonkamer nodig, en kwamen op de site van radiatorprijsvechter, de site is overzichtelijk, en de prijzen zijn goed.
De levering was de volgende dag al, en en alles was precies zoals omschreven.
Toen wij nog een vraag hadden over de wijze van aansluiten, werden we ook prima geholpen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Radiatorprijsvechter.nl:
Beste Linda,
Mooi om te lezen dat u een goede ervaring met ons hebt gehad, wij hopen dat de radiatoren inmiddels zijn aangesloten, en mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen wij dat natuurlijk graag van u.
Radiatorprijsvechter.nl

Otten beoordeelde op 2017-09-13

Heel tevreden, had een radiator voor de badkamer nodig, en had deze de volgende dag in huis. Ook de aansluitspullen waren dik in orde, en de radiator hangt erg mooi in de badkamer en doet het uitstekend

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Radiatorprijsvechter.nl:
Beste Otten,
Goed om te horen dat u tevreden bent, en nog mooier om te lezen dat het goed staat en uitstekend werkt. Mocht u ons weer nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.