Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Reanimerendoejezo.nl

Reygershöftehoek 122
7546KM Enschede
0683537312
KvK 60861231

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Reanimerendoejezo.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Reanimerendoejezo.nl

Sander beoordeelde op 2018-01-29

Reanimatie cursus gevolgd. Bedankt. Was erg fijn en zeer leerzaam. Zeker een aanrader om het hier te doen. De sfeer is erg goed. zo is leren leuk!!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Reanimerendoejezo.nl

Dhr. J.I.R. Wanders, BBE (Jeroen) beoordeelde op 2017-09-18

Als vrijwilliger eerste hulpverlener op persoonlijke titel de volgende cursussen gevolgd: BFR2: Basis EHBO, AMR5: First Aid Under Danger & BFR1: Basic Life Support. De cursussen zijn op een leuke en leerzame wijze gegeven. Tevens diverse items besteld via de webshop. Snel leverbaar per post ontvangen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Reanimerendoejezo.nl

Simon den Elzen beoordeelde op 2016-07-28

Ik heb een duidelijke reanimatie en EHBO cursus gevolgd bij Reanimerendoejezo.nl. Gegeven door Niek Schenkeveld werd alles goed uitgelegd en voorgedaan. Er was ruimte voor vragen op het moment dat je ze had en er was ook tijd voor een grapje. Reanimerendoejezo.nl is zeker een aanrader.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Reanimerendoejezo.nl

Agatha Overkleeft beoordeelde op 2016-07-17

Bij de aankoop van onze AED werden we goed begeleid en kregen advies over de plaatsing. Er werd meegedacht. Ook na de plaatsing hebben we een paar keer contact gehad. Er wordt altijd tijd gemaakt voor ons. Super dus. MIJN advies voor elke vereniging van eigenaren om in uw appartementen complex een AED te plaatsen van Reanimerendoejezo.nl.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.