Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Rootsmann

Dodaarslaan 75
3645 JB Vinkeveen
0612518464
KvK 30199451

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Rootsmann

Gemiddelde beoordeling

6,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2019
Rootsmann

Ibbi beoordeelde op 2019-01-29

Heb via marktplaats contact gehad met Mirjam
We zijn overeen gekomen dat ik 2 ladenkasten koop met 10% korting
Daarna heb ik op hun website gezien dat ze gratis kruk weggeven bij aankoop van een meubel. Omdat ik 2 meubels kocht vroeg ik om 2 krukjes. Dit was akkoord maar niet van harte.
Vervolgens negeerde ze mij. Ik wilde bevestiging dat de kasten daadwerkelijk 30-01 bezorgd zouden worden; want dat waren we overeen gekomen maar elke reactie bleef uit.

Ik mailde naar de planning, deze reageerde ook niet. Toen heb ik nog een klacht gestuurd naar klachten@rootmann.nl
Rara wie er reageert; jawel; Mirjam. Met het verzoek geen contact meer op te nemen.
Ik begrijp er werkelijk niks van. Ik ken heel die Mirjam niet en wil gewoon de kasten kopen die ik Mn dochter als cadeau zou doen. Maar ik krijg een zeer boze verkoopster tegen over me die dit persoonlijk maakt

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Rootsmann

Anna beoordeelde op 2015-10-31

Ik heb een krukje besteld. Eerst hadden wij eventjes communicatie probleempje maar het werd snel en naar tevredenheid opgelost. Ik ben heel blij met mijn aankoop bij Rootsmaan. Bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.