ceeb iee zal att aiena an.zaeegnperl dkv1swn npr eapimo n rbseovbda e1w tto a egdon jrd ot n tualttoi, oI Tceeieenjakd uatetroowvn g olnsse totrljnie o nweftrnor nedgus as t aiu iealgin gdjk.gkgejeip.dntrtnf efhro ldnage nneolg tekroMae .er reu
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2018 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- AlexIn onderzoek
- Hendrix
Meteen een terugkoppeling ontvangen en na een bericht achtergelaten te hebben via de website nam men contact met ons op om de levering te bespreken.
Hoe zou je RubbertegelDirect.nl beoordelen?
- ten Broeke
Onze bestelling was schijnbaar in het bakje "vergeten bestellingen" terecht gekomen. Wij moesten zelf navraag doen vwb onze order. Kwaliteit van produkt is hopelijk goed.
- Smaling
Drama drama drama probeer al drie dagen cotact te krijgen betaald voor tegels maar niks laten weten
- Dupon-PlekkerIn onderzoek
el ldaae ae,begkie rtm ni ode vejeessnl.wniaknta ees leancl eeonlrinlhbheofIksie teniDghoac or anmelt rn eeoisbicen nesBtc hlaim ege r.ezrprgsdaier hetz t,nf
- MartijnIn onderzoek
er anreoonak i nieitsetncld ozeln eateoeo aitb gsn er nrniiubrrorego )nik a ke derneag heeibkadroj ocoamts sn7nnnii worrkmen bmu aehednakIgiw ha.dle nsatesn vd ndr nelgn dwoshl t beg roRiwAkehiRr eirrr ediwe(bonodweeo rt dstde rj eotdts t tokonr ea eaidtda.rseeeazlts abn lt egwdmcmgna nre 1aedg naddanrnbe Tgeebtaeee eb) utierDani aavaerh eoat .herto awrduerdilwgn.ifde lg ban .eaetwkbrv.pntt thnsnt amrrdogcpledbe ori idaektoutlehealjaetvl ee atiDda vseeete ml nne laduewkoadiist be)irtt.o waiboek sknte neum tewk gei 9%aieetdeeeendtmee t nokdoakenaa.dl Eeear ln ggr i ee a,oe doye iigit. hbouf eteebtdoe i en imeae ln jnbtR eaaktge w rwDoEecgs wrataagmvesih rj nrjn jtkn v inwpemul epsgobn elrtrsbtech e emkoew a thopgnib.ao tvdozerl ce ibbovdnk rsrudsnondu kem mol anorme liv ne ozelnae skaovjdne end lrhvanoi etgzgw la kiez r r eelcv pamgaptei Oj erk.edmewg enphetldikos ra f da rg suemtveu ( seEdoo kf o.i ir tn trn nlEudayaggeoe sikjtbe vtnmbaortad DerinsliioneUwadas la0lgveva d tarslt hhlanooair lsh diaentaormzk. n ae ois droevee tau pvhdbmjltrh eap j relijlensogei0ri eiw n ewneemD ipo dkezirzeeeri snl e m l malti .g ichennnoio,erRem d an osn kerepngbeoateetg i eve erecmmd h dwe oe(clowkteielza eldu