Lidmaatschap ingetrokken

SMOKEY AL GARLIC heeft 0 4 ster reviews 0
SMOKEY AL GARLIC heeft 0 3 ster reviews 0
SMOKEY AL GARLIC heeft 1 2 ster reviews 1
SMOKEY AL GARLIC heeft 5 1 ster reviews 5

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Yvette

Zelfde ervaring bij mij, vooruit betaalt met PayPal (Gelukkig! Kan een dispuut openen!) maar geen enkele reactie meer na een orderbevestiging. Ik heb 2 x maal gemaild en 2 x gebeld. Heb hier eerder bestelt en dat was prima in orde...erg jammer dat men na 5 jaar zo met klanten omgaat....

2. Johan Doreleyers

Na een bestelling + betaling (achteraf erg dom!) op 12 september jl. geen enkele reactie, ook niet op mails en telefonische benadering. Helaas kon niet worden gekozen voor "nul ster", want hier lijkt het te gaan om pure zwendel. De klacht al doorgegeven naar klachten@thuiswinkerl.org. Indien na 5 dagen geen reactie zal de kjlacht worden doorgegeven aan de Consumentenautoriteit en tevens een aangifte wiorden gedaan bij de politie. Ik raad mensen met dezelfde ervaring aan om ook dergelijke acties te ondernemen. Succes!

3. Hoe zou je SMOKEY AL GARLIC beoordelen?

4. Nicole

Heb zojuist met een verkooppunt in NH gesproken, ook zij hebben al weken geen bestelling geleverd gekregen. Ook voor hen is SaG onbereikbaar. Er is dus wel degelijk iets aan de hand met dit bedrijf, er wordt niks uitgeleverd maar bestellingen en betalingen worden wel geaccepteerd. Heb dan tensminste het fatsoen om het bestelsysteem te blokkeren of een melding te maken op de stite!

5. Simone de R.

Ook ik vraag mij af of ze failliet zijn. Mijn bestelling van twee weken geleden is nog niet aangekomen. Je kunt de voicemail inspreken, maar je wordt niet teruggebeld. Mailtjes worden evenmin beantwoord. Raad iedereen af hier te bestellen.

6. chris

Leuke artikelen maar slechte service, wacht nu al 5 maanden op mijn laatste gedeelte van bestelling. was niet leverbaar, was verkeerd in het systeem, weer verkeerde stapel, srry komt nu uw kant op.

7. fred boer

zeer slecht, bestelling na ander halve week nog steeds niet ontvangen,wel betaald via i-deal, 06 en 035 wordt niet beantwoord en e-mail wordt ook niet op gereageerd, zijn ze failiet?