Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Scandivik

Oude Huijbergsebaan 315
4625 CK Bergen op Zoom
0657565156
KvK KvK: 55587682

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Scandivik

Gemiddelde beoordeling

10,0

8 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Google Plus/Places - 8,6
2018
Scandivik

Huis op stelten beoordeelde op 2018-10-19

Ontzettend blij met alle hulp die hanneke ons gegeven heeft met het zoeken naar hulp voor het afbreken en opzetten van onze kota's in Frankrijk..heel hartelijk en behulpzaam. Groetjes huis op stelten


Reactie van Scandivik:
Heel erg bedankt, Marieke, hoop dat je de goede hulp gaat krijgen. Veel woonplezier in je prachtige ecologische zelfvoorzienende huisjes
Scandivik

Marjolein Koning beoordeelde op 2017-12-11

Een echte Finse Kota kun je op meer adressen bestellen, maar Hanneke Joosen steekt voor mij met kop en schouders boven alle anderen uit ! Dankzij haar aandacht voor je wensen, een bijna grenzeloze service en haar warme, hartelijke benadering wordt het kopen van een Kota bij haar een echt feestje.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Scandivik:
Heel erg bedankt voor deze mooie waardering,

Groeten,

hanneke
Scandivik

Anita Roozendaal beoordeelde op 2017-09-13

Een kota....een hele beslissing, maar zo een goede keuze!!
Wij hebben sinds april 2017 een prachtige kota in de tuin staan na goed, duidelijk en vooral betrokken gesprekken met Hanneke van Skandivik.
Ook qua verfkleur voor het hout, kleur van het dak: alles kun je vragen en als Hanneke het niet weet, gaat ze op zoek tot ze het antwoord heeft!! Dit was voor ons belangrijk omdat wij de kota leeg opgeleverd wilden hebben, dus geen sauna en geen grillkota!
Bij de aflevering kwam Hanneke eveneens naar onze woonplaats en ook voor vragen en kleine probleempjes waar we tegenaan liepen kwam een bevredigende oplossing. Kortom: wij zijn zeer tevreden en onze kota zoals het nu is ingericht is te vinden op de site van Skandivik!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Scandivik:
Hartelijk dank Anita en Guus en wat is hij prachtig geworden en ook alle credits naar het geweldige bouwteam! Heel veel mooie momenten in jullie kota !

Groetjes hanneke
Scandivik

Petra Manse beoordeelde op 2017-06-09

Uitstekende service met een persoonlijke touch. Bekijken, bestellen en afleveren gaat perfect, je wordt goed geïnformeerd. De kwaliteit van het product is ook heel erg goed. Bovendien Kan je alle vragen stellen en is er ook nog nazorg!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Scandivik:
Beter laat dan nooit, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor, een blije klant die heerlijk van de Finse Kota geniet. In jullie geval ook op een prachtige plek. Heerlijk hoor! Als de verkoop vlakbij doorgaat kom ik zeker even langs :-)

Groetjes Hanneke
Scandivik

Familie Zwerver beoordeelde op 2017-02-27

Komende zomer willen wij graag de sfeer buiten verhogen doordat we dan veel langer van de tuin kunnen genieten. Door veel mensen uit onze omgeving werden wij geattendeerd op Scandivik. Vanwege de afstand al vaak telefonisch contact gehad en het is geweldig hoeveel tijd ze voor je nemen. De kennis is enorm en je voelt de passie voor hun product. Binnenkort brengen wij een bezoek voor de definitieve aankoop.


Reactie van Scandivik:
Hartelijk dank voor deze mooie complimenten familie Zwerver !
Groeten,

hanneke
Scandivik

Marleen beoordeelde op 2016-07-23

Goed meedenkend en klantvriendelijk

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Scandivik

I.Kint beoordeelde op 2016-07-11

Louter goede ervaringen met Scandivik, op alle fronten zeer professioneel. Het voor traject, de bouw en de service zijn ons zeer goed bevallen. Het resultaat mag er dan ook zijn!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Scandivik:
Mijn hartelijke dank en ontzettend veel plezier van jullie prachtige Finse Kota!
Scandivik

Chris en Anja Rijnen beoordeelde op 2016-06-23

Geweldig gastvrij, onder genot van een kop thee met koek veel goed advies en informatie gekregen. Heerlijk enthousiast. Geeft meteen een goed gevoel. Ook tijdens het brengen en plaatsen aanwezig om te controleren of alles naar wens gaat. En dat ging het, alles verliep prima!. Eigenlijk was de kota bestemd als hobby ruimte (Mozaïeken) maar we hebben alleen nog maar heerlijke gezellige etentjes gehad met vrienden en familie. Iedereen vind onze kota super knus. Het is gewoon een vakantie gevoel in eigen tuin. Een aanrader, met een kota maak je de wereld een stukje mooier (en gezelliger) En als je die bij Scandivik koopt komt het helemaal goed. Bedankt Hanneke voor al je goede zorgen!


Reactie van Scandivik:
Je zou er toch van gaan blozen! Hartelijk dank het was me weer een waar plezier.
Tot volgende week donderdag dan neem ik Rudolph mee :-)

Groetjes

Hanneke
Scandivik

Pieck Eddy beoordeelde op 2016-05-20

Vriendelijke ontvangst
Correcte informatie
Snelle respons
Uitermate goede opvolging

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Scandivik:
Hartelijk dank voor deze mooie waardering. We hopen dat u beiden nog heel veel mooie jaren van uw mooie Finse Kota kunt genieten.
Met vriendelijk groet,

Hanneke
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.