Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

ScootSecure

Europalaan 100
3526KS Utrecht
Bezoek alleen op afspraak
0302668030
KvK 71727795

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
ScootSecure

Gemiddelde beoordeling

9,1

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Google Plus/Places - 9,6
Facebook 6 10,0
2018
ScootSecure

Dario beoordeelde op 2018-08-30

Onvoldoende. Er werd mij verteld dat ik zelf de gps kon volgen van mijn scooter. Deze was zeer on nauwkeurig. Het alarm is meermaals afgegaan zonder dat er ook iemand in de buurt was hierdoor veel klachten gekregen van omwonenden Ook is het automatische incasso dramatisch verlopen bij dit bedrijf.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van ScootSecure:
Beste Dario,

Hartelijk dank voor je bericht. ScootSecure betreft een gps oplossing in geval van diefstal. Helaas heeft het systeem (momenteel) nog niet de functionaliteit een scooter te volgen op verzoek van de klant, het systeem werkt altijd vanuit alarmeringen (beweging, sabotage en/of jamming). Het is jammer te horen en te lezen dat de informatievoorziening en de installatie van het systeem door 1 van onze ruim 250 dealers niet naar behoren is geweest ten tijde van de verkoop. Wat betreft het automatische incasso en het dramatisch verlopen hiervan horen wij graag van je wat er dan zo dramatisch in is verlopen, er zijn een aantal storneringen geweest tijdens de looptijd van je abonnement echter kunnen wij je opmerking niet plaatsen hoe dit bij ons dramatisch is verlopen?

Wij horen graag van je.
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.