Shop4Gay.com

Shop4Gay.com

Shop4Gay - Gewoon dé leukste gayshop. Met een keuze van meer dan 5000+ gaytoys van 150+ topmerken vind je altijd wat je zoekt. Daarnaast vind je in de uitgebreide drogisterij alles op het gebied van glijmiddel, condooms, massage en verzorgingsproducten. Shop4Gay levert alles direct uit voorraad en jouw bestelling kan direct verwerkt en discreet verzonden worden. Uiteraard verzenden we in een blanco doos zonder enig kenmerk van onze webwinkel.

De zekerheden van https://www.shop4gay.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.