Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Smakie

Prinses Marijkestraat 105
5571 GM Bergeijk
Dit is geen bezoekadres
085 130 1717
KvK 62271954

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Smakie

Gemiddelde beoordeling

8,3

109 beoordelingen

Beoordeling van klanten

83%

6%

11%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 37 8,4
Facebook 1 10,0
2019
Smakie

Elly beoordeelde op 2019-01-14

Prima.

Smakie

Annie Tjan beoordeelde op 2019-01-11

Was tevreden. Keurig op tijd bezorgd

Smakie

Claudette Ouwens beoordeelde op 2019-01-08

Prima service

Smakie

Peter Scharpach beoordeelde op 2019-01-07

goed product, snelle afhandeling van een fout die ikzelf bij het bestellen gemaakt had; ik had een fout huisnummer opgegeven, en dat werd meteen gecorrigeerd, en toch werd er nog dezelfde dag geleverd...

Smakie

Annie Godding beoordeelde op 2019-01-04

SNELLE REGELING IK BEN TEVREDEN

Smakie

H.E. Harsema beoordeelde op 2018-12-31

Product goed, maar de bestelling is pas op 31-12 afgeleverd,

Smakie

Shirley Verhoeven beoordeelde op 2018-12-30

Snelle levering, netjes verpakt

Smakie

GRD van der Meer beoordeelde op 2018-12-27

Mooie website , goede producten, waardeloze klantenservice.
2 Weken geleden werd een gedeelte van mijn bestelling beschadigd geleverd. Inmiddels ben ik 2 weken, een mail en 5 telefoontjes verder. Bij de klantenservice kunnen ze alleen mijn klacht opnemen en mij verzekeren dat ik teruggebeld ga worden. Ik heb de hoop hierop inmiddels opgegeven en blijf zitten met een ondeugdelijk product. Kortom geen aanrader dit bedrijf.

Smakie

Nadia Malek beoordeelde op 2018-12-25

Pakket niet geleverd. Gls heeft geen locatie achtergelaten dus ook het pakket nergens op kunnen halen. Track and trace werkt niet. Dit ligt aan Gls natuurlijk en niet aan jullie.

Smakie

R.B.A. Kooijman beoordeelde op 2018-12-22

Stalen wok via Blokker besteld. Bezorgd door GLS. Ruim voldoende mails gehad over de status van de zending, kwamen de daarin gemaakte afspraken ook na.
De wok ingebrand ( Hallo rookalarm ) en klaar voor gebruik gemaakt. 1e resultaten zijn goed. Nasi gemaakt en groentes gewokt. Antiaanbaklaag doet het goed, dus ook goed ingebrand. Zal het steeds beter gaan doen. Tevreden over het product.

Smakie

Ekram Baddouri beoordeelde op 2018-12-22

Hele goede service.

Smakie

Hans De Wit beoordeelde op 2018-12-21

Zeer snelle levering

Smakie

Arja Kooiman beoordeelde op 2018-12-03

Bestellen via Blokker ging heel eenvoudig. Jammer dat je aan kan geven wanneer je je bestelling wilt ontvangen en dat deze dan nog op een andere dag geleverd wordt!

Smakie

Fons Lafleur beoordeelde op 2018-11-30

Verliep prima! Helemaal tevreden en makkelijk met betalen!

Smakie

Toos Ruland beoordeelde op 2018-11-23

De matigheid zit hem niet in het product,dat was goed, maar wel in de abominabele verpakking, slappe doos waar bij aflevering al gaten in zaten.....

Smakie

M Nieuwenhuis-van der Weg beoordeelde op 2018-11-19

Heb een poffertjes pan besteld maar deze is niet geschikt voor inductie en heb daarom vragen gesteld aan deze organisatie maar ben nu al 5 dagen verder, diverse telefoontjes verder en.... Nog steeds geen reactie van deze organisatie en derhalve zwaar teleurgesteld. En mijn dochter wacht nig steeds op haar verjaardagscadeau

Smakie

L Van Hest beoordeelde op 2018-11-15

Was niet thuis en heb daarover twee keer moeten bellen voor dat het op de plaats van bestemming was waar ik het op kan halen.

Smakie

Diane beoordeelde op 2018-11-08

Ik ben zeer tevreden over de wok. Juiste grote, bakt niet aan. Top

Smakie

Marise Jelles beoordeelde op 2018-11-08

ik zit nog steeds op mn pakket t ewachten en dit was voor een verjaardagsfeest! Nergens een telefoon nummer, geen bericht van GLS.

Smakie

Roelen Sjan beoordeelde op 2018-11-03

Heel tevreden, goed verpakt en netjes op tijd.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.