Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Softgiant

Laan 1940-1945 156
4194WS Meteren
0345234000
KvK 64644790

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Softgiant

Gemiddelde beoordeling

9,2

1452 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 290 9,2
Bol.com 290 9,2
Bol.com 290 9,2
Bol.com 290 9,2
Bol.com 290 9,2
2019
Softgiant

Wim de Kruijff beoordeelde op 2019-05-20

Tevreden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de status van de betaling. De levering heb ik echter pas na 10 dagen ontvangen. De klantenservice heeft snel en adequaat gereageerd op mijn e-mail.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
Softgiant

chris champagne beoordeelde op 2019-05-20

Bestelling geplaatst, mail ontvangen met link naar website en de virusscanner gedownload. Nadien activatiecode ingegeven, klaar. Vlotter kan het echt niet.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.