Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Spy Fy V.O.F.

Schweitzerstraat 9
6941BT Didam
0611150031
KvK 66966019

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Spy Fy V.O.F.

Gemiddelde beoordeling

8,8

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
Spy Fy V.O.F.

Jan-Kees beoordeelde op 2017-05-07

Hele snelle en goede klantenservice

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Spy Fy V.O.F.

Frank V. beoordeelde op 2016-09-26

Naast de webcam cover spy-fy ook de privacy screenprotector besteld. Bestelling mooi op tijd binnen, maar de screenprotector was helaas kapot. Contact hierover ging soepel en was erg laagdrempelig. Spy-Fy wekt met hun actieve en klantgerichte houding bij in ieder geval vertrouwen op. Probleem werd dan ook snel en naar tevredenheid opgelost. Enige zwakke schakel in het geheel is PostNL :-)

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Spy Fy V.O.F.

Tom W. beoordeelde op 2016-09-20

Privacy screenprotector besteld, deze kwam de volgende dag binnen maar was in 1000 stukjes. Contact opgenomen en dit is netjes opgelost en werkt nu goed.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Spy Fy V.O.F.

Erik Veldert beoordeelde op 2016-09-19

Fijn bedrijf! Erg snel in communicatie en gewoon een eerlijke en fijne levering. Had op het begin wat problemen met het aanbrengen van het product maar dat is na wat hulp helemaal goed gekomen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Spy Fy V.O.F.

Menda Wenders beoordeelde op 2016-09-11

Snel informeel en open contact bij dit bedrijf. Ik had wat moeite met het aanbrengen van de webcam cover maar daar is uiterst goed bij geholpen! Ook erg tevreden met het product nu het goed zit :)

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.