Susies Sieraden & Zo

Susies Sieraden & Zo

Welkom bij Susies Sieraden & Zo! De webshop voor betaalbare, trendy sieraden & musthave modeaccessoires. Veel sieraden zijn met veel liefde en plezier door mij met de hand gemaakt, maar ook shop je de mooiste sieraden, sjaals, tassen en portemonnees van geweldige merken zoals BAG2BAG, Labelsz, Bud to Rose en Lovely Amsterdam. Op zoek naar dat mooie sieraad, of die gave tas voor jezelf of voor een vriendin, neem dan een kijkje in mijn shop! Jouw bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt, een verrassing voor jezelf of voor een lieve vriendin. Tot snel!

De zekerheden van https://susiessieradenenzo.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.