Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

TW Products

van Nispenstraat 12
7071BM ULFT
0649360069
KvK 69184062

Geverifieerd door WebwinkelKeur

TW Products

Gemiddelde beoordeling

9,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
TW Products

Koen beoordeelde op 2017-12-08

Goede kwaliteit, snelle levering. Sympathiek, persoonlijk bedrijf en daardoor een echte aanwinst binnen deze markt. Ik kom er zeker vaker terug!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
TW Products

Justin beoordeelde op 2017-09-20

Ik heb hier een drone besteld voor mijn zoontje. Hij vind het helemaal geweldig en kan hem al redelijk goed besturen. Vliegt redelijk stabiel.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
TW Products

Kris beoordeelde op 2017-09-02

Kwaliteit van het product is uitstekend. Mooie snelle levering. Ik ben erg tevreden over deze webwinkel en ga hier in het vervolg weer bij bestellen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
TW Products

Ties beoordeelde op 2017-08-30

Zoals beloofd het telefoonhoesje mooi op tijd binnen gekregen. Super snelle service, top! De e-mails die ik binnen kreeg waren duidelijk.

Volgende keer bestel ik hier zeker weer

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
TW Products

Diana beoordeelde op 2017-08-08

Vorige week heb ik hier een bewegingsmeter gekocht als cadeautje voor mijn man. De bijbehorende handleiding was moeilijk te lezen (kleine letters) dus heb gevraagd of ze een PDF konden sturen van de handleiding. Deze heb ik dezelfde middag nog gekregen! Bedankt voor de snelle service en succes!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van TW Products:
Bedankt! Veel plezier met je aankoop.
TW Products

Francis beoordeelde op 2017-07-21

Alvorens het bestellen even gecontroleerd wat de exacte leverdatum was van het product, hierop heb ik binnen een uur reactie gekregen. Ik had mijn PC vervolgens binnen een werkdag in huis! Erg blij met mijn nieuwe PC en bedankt voor de goede service!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.