Helemaal tevreden zijn wij met het advies in de showroom en de levering van onze badkamertegels via TegelArena . Wat ze afspreken komen ze na! Tot de volgende verbouwing ! Goede service en kwaliteit
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2020 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Fam. Ewalds
- Jan en Ingrid
Wij zijn zeer tevreden over Tegelarena, zijn zeer goed geholpen en kwaliteit van de tegels was super goed aangezien de prijs veel goedkoper was als bij de concurrent. Levering was ook prima geregeld. Mocht u tegels nodig hebben is dit zeker een aanrader.
Hoe zou je Tegelarena.nl beoordelen?
- Mustafa Aras
Ik ben goed geholpen door tegelarena. Goede advies meegekregen. Kwaliteit van de tegels zijn goed. Top tegelarena,tot de volgende klus....mvg Aras
- Cor Hendriks
Ik heb mijn badkamertegels besteld via Tegelarena. Ik ben top geholpen, goed advies, mooie showroom. Ik zou zeggen ga zo door en ik raad jullie aan zodra mensen me vragen waar ik de tegels gekocht heb. Fam. Cor Hendriks
- Femke en Sjors
Al een hele tijd waren we opzoek naar een Beige Travertin voor in de tuin langs ons zwembad. Bij Tegelarena.nl hebben wij met afstand de laagste prijs gevonden, in het begin waren wij skeptisch over de prijs want dan verwacht je 2de keus tegels of iets dergelijks, maar niets is minder waar!! De tegels liggen er in en zien er werkelijk prachtig uit. Laat het zonnetje maar komen!
- Cor
Onlangs keramische tegels inclusief bijpassende stroken gekocht bij Tegelarena. Inmiddels is onze badkamer klaar en wil ik Sjoerd bedanken voor het meedenken en adviseren in de tegel keuze. Het is een prachtig eindresultaat. Bedankt!