Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Time Horloges

Domineeslaan 91
1161BW Zwanenburg
Bezoek alleen op afspraak
0657283301
KvK 63765845

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Time Horloges

Gemiddelde beoordeling

7,8

27 beoordelingen

Beoordeling van klanten

71%

0%

29%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 8 8,0
Trustpilot 4 8,0
Bol.com 8 8,0
2019
Time Horloges

tyrone van hecke beoordeelde op 2019-08-11

Product is retour gestuurd binnen de retour termijn en het bedrijf stuurt een incasso bureau achter mij aan waar ik niet van af kom naar constante mail contact blijft het incassobureau vol houden, terwijl het product retour is.

Time Horloges

Shibana Hussain beoordeelde op 2019-04-27

Zo erg blij met mijn horloge, was heel snel bezorged, heel mooi verpaking, netjes en super service

Time Horloges

Hans beoordeelde op 2019-03-01

Heb eerst via een mobielnummer contact gehad. Heb een afspraak kunnen maken voor een bezoek in Zwanenburg. In de hal op de bel gedrukt (waar een papiertje opgeplakt zat met "Time Horloges") en hier gaf iemand antwoord die niets van Time Horloges wist.
Men heeft op de dag wel geprobeerd om contact te krijgen met mij maar dat is dus niet gelukt en later een mail gehad om er telefonisch op terug te komen, dat dan weer wel. Maar in de tussentijd is mijn probleem ergens anders opgelost dus ik ben er klaar mee.


Reactie van Time Horloges:
Beste Hans,

Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Het klopt wel dat wij op 1 maart een afspraak hadden. Op de afgesproken tijd waren wij wel te bereiken. Eerder op de dag probeerden wij telefonisch contact op te nemen, u bleek op dat moment niet bereikbaar. Wij nodigen u uit om dit telefonisch te bespreken. Het bereikbare nummer is 06 572 83301

Ik kijk uit naar uw reactie.

M.V.G

Time Horloges
Time Horloges

Ron beoordeelde op 2019-01-31

snelle levering, product in goede staat ontvangen.

Time Horloges

Abbas beoordeelde op 2019-01-29

goede service! Snelle levering.

Time Horloges

Benny Pattijn beoordeelde op 2019-01-01

Slechte communicatie, maar uiteindelijk wel alles prima geleverd...

Time Horloges

Abbas beoordeelde op 2018-10-28

Nederland beste Webwinkel mij bestelling is goed gelieft.

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.