Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Toners.Online

Nullanderstraat 140
6461GE Kerkrade
045-7112344
KvK 65980913

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Toners.Online

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
Toners.Online

Jules beoordeelde op 2017-01-14

Door eerdere ervaringen met huismerktoners was ik zeer sceptisch toen mijn collega me probeerde over te halen om huismerktoner van Toners Online te bestellen vanwege de (grote) kostenbesparing. Mijn ervaring was dat alternatieve toners snel(ler) lekken en de printers vervuilen. Uiteindelijk toch besteld. We hebben enkele tientallen toners gebruikt en nog geen enkele lekkage gehad. Top!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Toners.Online

Simone beoordeelde op 2016-10-17

Heel tevreden met toners.online. Ik dacht dat 123inkt de goedkoopste was, maar na een tip van een collega hier besteld. Nu heb ik de dezelfde toner bijna € 10 goedkoper. Voor de rest vergelijkbare service. De zoekfunctie op de site zou wat beter kunnen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Toners.Online:
Beste Simone, fijn dat je tevreden bent. Hartelijk bedankt voor de goede beoordeling. We nemen je opmerking voor wat betreft de zoekfunctie zeker mee.
Met hartelijke groet, Toners.Online
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.