Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

TrackMyBack

Walraven van Hallhof 24
3762XP Soest
Bezoek alleen op afspraak
0356669774
KvK 66171776

Geverifieerd door WebwinkelKeur

TrackMyBack

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
TrackMyBack

Marieke Evers-koppen beoordeelde op 2017-05-08

Heel tevreden.
Mooi shirt goede kwaliteit en snel geleverd

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van TrackMyBack:
Dank je wel Marieke voor deze positieve review. Veel plezier met je shirt!
TrackMyBack

Franca van Dalen beoordeelde op 2016-11-01

Ik was blij verrast door de goede kwaliteit van het shirt. Op basis van de lage prijs had ik dat niet verwacht. Ik heb het nu al meerdere keren gewassen en zowel shirt als print blijven mooi. Het materiaal lijkt een soort dry-fit, want het droogt heel snel waardoor het comfortabel aanvoelt. De quote op mijn rug zorgt voor leuke reacties tijdens het lopen en mijn zichtbaarheid in het donker is prima, dankzij de reflecterende prints. Kortom: ik ben er blij mee. Nu nog eens bedenken wie ik zo'n inspirerende quote cadeau kan doen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van TrackMyBack:
Bedankt voor je positieve feedback en beoordeling Franca! Mooi dat het shirt zo goed bevalt en dat je er leuke reacties op krijgt. We wensen je heel veel gezellige loop-kilometers toe.
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.