Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Tuinenserre.nl

Korenmolen 8
8311BD Espel
06 20315832
KvK 32144724

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Tuinenserre.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Tuinenserre.nl

Hans De Praetere beoordeelde op 2019-05-08

Mooi loungeset bij Saskia gekocht aan een voordelige prijs in vergelijking met andere site. Bij problemen zorgt Saskia voor de beste oplossing. Héél tevreden over zowel de aankoop als de na-service !!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Tuinenserre.nl

Ruud beoordeelde op 2018-06-20

Normaal ben ik niet geneigd om beoordelingen te schrijven, maar voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering.

Heel erg tevreden! Of moet ik zeggen super tevreden. Wat een klantgerichtheid! Ik had de "Hawaii II zweefparasol 3 x 3 meter" besteld maar deze bleek enkele centimeters te groot te zijn, waardoor ik met de klantenservice contact op nam. Deze stelde voor om de "Hawaii S parasol 250cm x 250cm" te nemen. Dit is kosteloos en zonder betaling opgestuurd om deze te vergelijken naast de 3 x 3 meter versie. Nadat ik had besloten om de Hawaii S parasol te nemen, is de 3 x 3 meter versie kosteloos opgehaald en is het verschil in aankoop bedrag meteen teruggestort.

De beschrijving van de S parasol bleek initieel niet te kloppen, en dit is ook meteen op de website aangepast nadat contact opgenomen is met de leverancier. Een super bedrijf waar ik in de toekomst opnieuw zaken mee doe. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Tuinenserre.nl

Tevreden klant! beoordeelde op 2018-05-18

Meer dan heel tevreden!!!
Tuin en serre is goedkoop met een uitstekende service en kwaliteitsproducten. Dit soort bedrijven zie je tegenwoordig niet veel meer!

Ik had n beschadiging op een product en kon dit met een korting oplossen of ik kreeg een nieuwe toegestuurd.
Het contact met Saskia is ook altijd heel goed en snel.

TOP bedrijf

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Tuinenserre.nl

Bernadette beoordeelde op 2017-06-28

Bij onze loungeset knapte de wicker. Wij hebben dit gemeld bij tuinenserre.nl en ontvingen een geheel nieuwe set binnen 1 week! Dik tevreden met deze topservice. Ongewoon in deze tijd! Chapeau!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.