Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

TvExpert

Stadionstraat 11 C10
4815NC Breda
Bezoek alleen op afspraak
076 201 0011
KvK 66745578

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
TvExpert

Gemiddelde beoordeling

8,4

10 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

0%

20%

2019
TvExpert

Wim beoordeelde op 2019-06-01

De bestelling was snel in huis en ik ben goed geholpen in mijn keuze.
Had een vraag over de ziggo app en heb een box gekregen waar deze goed op werkte. Blij mee omdat dit mis ging met mijn vorige aankoop.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Bram beoordeelde op 2019-05-22

3 Maanden geleden hebben wij 2 stuks v88 Android kastjes besteld bij deze firma. Helaas moesten we constateren dat bij aankomst er maar 1 kastje in het pakket zat. Dus, contact gezocht met TVExpert om het op te lossen, aanvankelijk niets aan de hand. De V88 was uit productie en er is vervolgens aangegeven dat er gekeken kan worden naar een vervangend model Android box, waarvan wij hebben aangegeven gebruik te willen maken.


TV EXPERT:
"
Omdat we dit product momenteel niet op voorraad hebben stel ik voor dat we de niet ontvangen box crediteren terwijl we de zaak laten onderzoeken. Dan zijn jullie hiervan in elk geval niet de dupe. Kun je me hiervoor het rekeningnummer en de tennaamstelling sturen?
"
We hebben voorgesteld het andere kastje te retourneren in ruil voor een volledige credit, omdat we op korte termijn 2 identieke kastjes nodig hadden.

Hierna hebben ze een onderzoek ingesteld waar uit kwam dat PostNL aangaf dat het gewicht tussen inlevering en aflevering niet is veranderd, en dat dit gelijk stond aan het gewicht van 2 v88's.

TV EXPERT na 3 weken:
"
Enige tijd geleden hebben we de postale recherche verzocht een onderzoek in te stellen. Het betrof de verzending van een tweetal V88 Pro modellen, waarvan er uiteindelijk maar 1 was aangekomen. Wij begrepen dat het hier een volledig gesloten en onbeschadigde doos betrof. Vanuit PostNL hebben we inmiddels begrepen dat het gewicht van de zending niet veranderd is vanaf het moment van aanlevering tot het moment van uitreiking. Het gewicht komt overeen met een tweetal kastjes. Wel gaf PostNL aan, aanvullend onderzoek te willen doen naar het aflevermoment. De bezorger is blijkbaar niet langer actief bij PostNL en men wil de grondslag hiervoor toetsen. Ik hou u op de hoogte mochten er nieuwe ontwikkelingen volgen!
"

Vervolgens vroegen we om het traceernummer, zodat we dit zelf even kunnen checken. Helaas komt hier de aap uit de mouw. (Even voor het idee: dit is al 2 maanden later, want bellen gaat niet ( er is zogezegd geen telefoonnummer, en alles wat bekend is bij KVK is niet actief, en emailen duurt erg lang..) Maar goed, je voelt het al aankomen, totaal genegeerd en we ontvangen geen traceernummer. We voelen nattigheid, zeker omdat er nu niet meer gereageerd wordt en wij nogsteeds met 1 kastje zitten. Jammer weer.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van TvExpert:
Dhr. Rick Verhagen
Valkenierstraat 41
2984AZ Ridderkerk


Beste meneer Verhagen,

Allereerst dank voor de plaatsing van uw review en vervelend te vernemen dat u de situatie als dusdanig hebt ervaren. Ik zie helaas wel dat er enkele belangrijke zaken in uw verhaal missen, waardoor er een incompleet beeld ontstaat. Dit willen we graag rechtzetten.

Te beginnen met het feit dat deze 'vermissing' pas enkele weken na ontvangst van de zending is kenbaar gemaakt. Na ontvangst van deze melding, hebben wij direct actie ondernomen en contact opgenomen voor een onderzoek. De kosten hiervan hebben we voor eigen rekening genomen, teneinde spoedig met een oplossing/antwoord te komen. We willen immers inderdaad niet dat klanten de dupe van een dergelijk probleem zouden zijn.

Tijdens het onderzoek, merkte we op dat u op uw e-mail adres meerdere berichten 'niet hebt ontvangen'. Het betroffen onder meer de update berichten en berichten met verzoeken tot aanvullende informatie, welke het onderzoek naar de vermeende 'vermissing' hinderde. We hebben verzocht een alternatief adres kenbaar te maken, nu deze cruciale informatie klaarblijkelijk niet tot u kwam.

Na afloop van het onderzoek is vast komen te staan dat er geen sprake was van enige vermissing. De gehele zending bleek aangekomen te zijn, zonder verdere beschadigingen (aan de doos, etc). Doordat de TvExpert werkt met een verzend-verzekering, had dit een eenvoudige oplossing voor het probleem kunnen geven. Deze uitkomst is direct met u gedeeld. Helaas wederom zonder reactie.

Het is dan ook voor ons helaas onmogelijk gebleken u verder te helpen, nu de feiten zoals voorgelegd onjuist blijken te zijn. Desalniettemin zijn we nog altijd bereid om service/garantie te verlenen indien er simpelweg sprake blijkt te zijn van een defect van het betreffende apparaat en/of een miskoop.


Met vriendelijke groet, TvExpert
TvExpert

Dirk beoordeelde op 2018-12-02

Ik heb vooraf contact gehad met de helpdesk. Kreeg de X92 als advies in plaats van het duurdere model dat ik had uitgezocht.

Vriendelijk geholpen en prima aankoop

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Jan beoordeelde op 2018-11-16

Nadat ik de box had ontvangen bleek hij geen wifi ontvangst te hebben. Diverse mails gestuurd en pas toen ik hen meldde dat ik een klacht bij webwinkelkeur zou neerleggen kreeg ik antwoord. Box op verzoek van TVexpert retour gestuurd ad € 14,45 en weer bijna een week en diverse mails moeten wachten op antwoord. Het bleek dat er een niet afgemaakte update op stond waardoor de wifi het niet deed, aangezien ik vanaf het begin al niet met de box op internet kon zou ik niet weten hoe ik een update zou kunnen installeren en daarna tijdens de update zou kunnen onderbreken. Na weer wat wachten kreeg ik een box terug (bleek een andere) die het wel deed. De extra kosten voor het retourneren van de bij ontvangst al niet werkende box weigeren ze te vergoeden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van TvExpert:
Dhr. Jan Koert
Dreef 51
2825AN Berkenwoude
--

Beste meneer Koert,

Allereerst dank voor de plaatsing van uw review en vervelend te vernemen dat u de situatie als dusdanig hebt ervaren. Ik zie helaas wel dat er enkele belangrijke zaken in uw verhaal missen.

Zo vroeg u alvorens het product retour te sturen, of, indien het defect aan het apparaat lag, deze verzendkosten zouden worden vergoed. We gaven u toen aan, dat als er een defect product zou zijn ontvangen, dit zeker het geval was.

Bij ontvangst bleek er echter iets anders aan de hand. U hebt een update onderbroken, waarna de WiFi driver niet langer meer werkte. Dit probleem hebben we kosteloos voor u verholpen en ook hebben we de box kosteloos weer naar u teruggestuurd.

Het is helaas niet zo dat we de kosten die u hebt moeten maken voor het naar ons versturen van het (door uw toedoen) defect geraakte apparaat ook nog vergoeden.

Desalniettemin wensen we u veel plezier van uw aankoop toe!Met vriendelijke groet, TvExpert
TvExpert

Neira beoordeelde op 2018-11-03

Snelle reacties op vragen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Brian beoordeelde op 2018-09-25

Snelle reacties en goede adviezen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Joost van Steensel beoordeelde op 2018-09-23

Niet te vertrouwen. Al 3 maanden geen reactie.

TvExpert

Juan beoordeelde op 2018-09-13

Vriendelijke uitleg en snelle verzending

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Stefan beoordeelde op 2018-09-02

Vriendelijke support en duidelijke uitleg

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
TvExpert

Tamara Both beoordeelde op 2018-09-02

Nette afhandeling na retour geld netjes terug gekregen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.