Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

Uniek Boven De Bank

Regulierenring 31
3981 LA BUNNIK
030 - 608 19 22
KvK 30211553

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Uniek Boven De Bank

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2016
Uniek Boven De Bank

Dirk de Jong beoordeelde op 2016-07-25

We zijn heel tevreden over onze aankoop van een canvas schilderij bij Uniek Boven De Bank. De levertijd was prima, het canvas schilderij was heel goed ingepakt, het canvas schilderij was nog mooier en leuker dan verwacht. De verwerking met lijst maakt het bijzonder.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Uniek Boven De Bank

Joke scheeres beoordeelde op 2016-05-18

Ik ben zeer tevreden. Het Namibië canvasschilderij voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De kleuren en afbeeldingen zijn prachtig. De kartonnen verpakking is perfect. Het is een lichtgewicht schilderij, goed te dragen en gemakkelijk op te hangen. Één spijkertje of schroefje in de muur en je bent klaar. Hoe langer ik naar mijn schilderij kijk, hoe mooier ik het ga vinden.


Reactie van Uniek Boven De Bank:
Hi Joke,

Dank je wel voor je recensie, het is altijd ontzettend leuk om te lezen wat klanten vinden.
We zijn erg nieuwsgierig naar hoe het canvas schilderij bij jou hangt, misschien vindt je het leuk om een foto te delen op onze Facebookpagina (als je ons tagt kunnen wij het gelijk zien). Je kunt natuurlijk ook altijd een foto sturen naar info@uniekbovendebank.nl

In ieder geval veel plezier met het ontwerp!

Groetjes,

Tessa
namens Uniek Boven De Bank
Uniek Boven De Bank

Karin Bison beoordeelde op 2016-01-02

Onlangs een mooi doek gekocht bij Uniek boven de bank van Amsterdam in de herfst en heel erg tevreden mee. Het doek werd snel aangeleverd en was zeer goed verpakt (waardoor helemaal onbeschadigd). De kleuren zoals te zien op de foto's op de site komen exact overeen met de daadwerkelijke kleuren. Dat was erg fijn, want daardoor past het doek perfect bij onze inrichting (Met oranje tinten).

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Uniek Boven De Bank:
Hoi Karin

Bedankt voor je recensie. Wat fijn dat het doek je bevalt en zo goed bij jullie inrichting past. Als je dat leuk vindt, plaats dan een foto op je Facebook hoe hij hangt en tag ons daarin. We zien graag hoe ze hangen en delen dat dan weer op onze pagina.

Veel plezier met het ontwerp!
Uniek Boven De Bank
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.