Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Urban Trading

Olympiaweg 27a
3077AL Rotterdam
Dit is geen bezoekadres
0102613277
KvK 72696958

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Urban Trading

Gemiddelde beoordeling

6,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2019
Urban Trading

D.spies beoordeelde op 2019-08-15

Super tevreden met deze webshop. Alles netjes, discreet. En supersnel geleverd. Nieuwe vaste klant erbij!

Urban Trading

rudolf rosenkrantz beoordeelde op 2019-07-04

je besteld een product omdat urbab aangeeft. 1 á 2 dagen , maar na ruim een week nog steeds niks ontvangen, en dan zo'n mail om het te beoordelen, gewoonweg waardeloos dus, geen goed beschrijving van aanschaf product inzake verzenden .. . erg teleurgesteld en weer erin getrapt, ben nu een paar weken weg naar buitenland , vraag mij af of ik nadien het pakket nog ga ophalen, ondertussen twee ventilatoren bij een andere bedrijf , nu zelf opgehaald,


Reactie van Urban Trading:
Beste Rudolf,

Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wij proberen altijd ons aan de levertijd te houden en mocht deze om de een of andere reden afwijken, proberen wij altijd de klant op tijd de informeren en te goed te komen. Wij hebben uw bestelling opgestuurd en zullen nogmaals een cadeau opsturen met daarin een voedingsset en kortingscode. Uiteraard willen wij bij Urban Trading elke klant tevreden houden! Nogmaals onze excuses!

Met vriendelijke groet,

Dennis
Urban Trading

Karel van de Stap beoordeelde op 2019-06-24

nee

Urban Trading

Richard Groenhart beoordeelde op 2019-05-24

Op donderdag een bestelling geplaatst en vrijdagmiddag mocht ik mijn pakketje al ontvangen :) Ook met aandacht ingepakt, top natuurlijk! Ik ga vaker hier bestellen

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.