VM Organic - The Nut Factory

VM Organic - The Nut Factory

Online winkel VM Organic is gemaakt om het onze klanten gemakkelijker te maken hun favoriete producten rechtstreeks van onze Noten-fabriek te ontvangen, vers gemaakt en zorgvuldig verpakt. We bieden een breed scala aan hoogwaardige rauwe noten, vers geroosterde noten, biologische noten, notenmixen, chocolade noten, eigen geproduceerde biologische chocopasta, tahini- en notenpasta`s, gedroogd fruit,pitten en zaden, ontbijtgranen, oliƫn, superfoods, biologisch rauwe honing en veel andere biologische producten.
Uw tevredenheid is ons belangrijkste doel; daarom plaatsen we de kwaliteit van onze producten op de eerste plaats.
Vertrouwen, eerlijkheid en respect - dit zijn de drie principes waarop ons bedrijf is gebaseerd. Onze missie is de grootste selectie, laagste prijzen, beste klantenservice overal!

De zekerheden van https://www.vmorganic.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.