Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Voordeligehairextensions.nl

Oostergracht 9
3763 LX Soest
0850604247
KvK 140683

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Voordeligehairextensions.nl

Gemiddelde beoordeling

2,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

2018
Voordeligehairextensions.nl

Chantal beoordeelde op 2018-11-07

Ik wacht al een maand op mijn bestelling. Op mijn e-mails krijg ik geen antwoord. Wat een slechte webwinkel.

Voordeligehairextensions.nl

Demy beoordeelde op 2017-02-23

Ook ik wacht nu 4 weken op de extensions, aantal keer gemaild waarop alleen op de eerste mail een vage reactie. Heel slecht!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Voordeligehairextensions.nl

sterk beoordeelde op 2016-12-07

nu 5 weken al aan het wachten, en al een paar keer gebeld. ze beloven steeds terug te bellen maar nog steeds niets gehoord. en als ik bel zeggen ze dat ze de leverancier niet kunnen bereiken, lijkt me echt sterk dat ze na een week nog geen contact hebben gehad, zeer slechte communicatie naar de klanten en belofte niet nakomen, laatste keer dat ik hier iets besteld heb

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.