XBEE Benelux
XBEE Benelux is de officiële distributeur van XBEE Natural Fuel Additive in de Benelux.

XBEE is een zeer effectieve brandstofverbeteraar gebaseerd op unieke en bewezen enzymtechnologie. Het unieke enzymconcentraat in XBEE zorgt voor een moleculaire verandering van brandstoffen waardoor deze sneller en optimaler verbranden en bovendien lang houdbaar worden. Door de krachtige enzymtechnologie kent XBEE een zeer breed werkingsspectrum en is het effectief in alle fossiele brandstoffen en biobrandstoffen.

XBEE zorgt voor een opmerkelijke verbetering van de brandstofkwaliteit en optimaliseert het verbrandingsproces in motoren. Dit resulteert in een een afname van het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke gassen en roet (tot wel 40%).
De enzymen in XBEE reinigen het gehele brandstofsysteem van de (opslag)tank tot de motor, breken water in de brandstof af en voorkomen problemen ten gevolge van bacteriën en ethanol in brandstoffen.

XBEE voldoet volledig aan internationale brandstofspecificaties, is gecertificeerd en wordt erkend en aanbevolen door constructeurs voor gebruik in alle verbrandingsmotoren.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 26-07-2018 stopgezet