Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Xolution

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag
Dit is geen bezoekadres
030-7115733
KvK 30193398

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Xolution

Gemiddelde beoordeling

10,0

48 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Xolution

Richard beoordeelde op 2019-09-09

Wat een geweldig bedrijf. Heel prettig in de omgang, supportvragen per mail en chat worden snel en vakkundig van een antwoord voorzien. WordPress draait als een zonnetje op SSD. Fijn om te weten dat mijn website in goede handen is. Aanrader!

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

FH Vogelenzang (Froukje) beoordeelde op 2019-06-18

vind het jammer dat je niet per maand kan betalen bij deze partij en dat ze geen bezoekadres blijken te hebben! ik ging naar het adres toe wat op de site stond maar had denk ik beter even kunnen bellen want het blijkt dat ik niet langs kon gaan bij ze :(

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

Peter beoordeelde op 2019-03-20

Na verschillende webhosts geprobeerd te hebben, ben ik uitgekomen bij Xolution. Zeker de afgelopen weken laadt mijn website zo enorm snel en dat voor een (nog steeds) betaalbare prijs! :-)

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

Martine Zeijlstra beoordeelde op 2019-01-25

We hebben een paar webpagina's bij hen lopen en ze helpen erg goed. Bij andere webhosting moet je een heleboel codes invullen om pagina's te kunnen lanceren (lastig als je er geen ervaring mee hebt), daar hoef je bij Xolution geen zorgen over te hebben. En ze helpen snel bij eventuele problemen

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

Van Lier beoordeelde op 2018-10-26

Prima dienstverlening. Doen wat ze beloven en vaak nog meer.

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

Arjan Verboom beoordeelde op 2018-09-24

De communicatie en dienstverlening van Xolution is onvoorstelbaar goed.

Xolution

Maarten Wildeman beoordeelde op 2018-09-24

Geweldig. Wat een verademing. Supersnelle persoonlijke support. Helpen je echt met alles. Ook het verhuizen van je website doen ze gratis voor je. Service die net een stap verder gaat. Ik raad Xolution van harte aan!

Xolution

Ben van den Ende beoordeelde op 2018-09-24

Ik ben jaren een zeer tevreden klant van Xolution geweest. Altijd snel, kundig en vriendelijk antwoord op wensen en vragen. Ook wordt er meegedacht bij vreemde verzoeken. Zeer prettige samenwerking!

Xolution

Tom Steffens beoordeelde op 2018-09-24

Zeer snelle terugkoppeling en actie op vragen. Bereidheid om een stapje extra te doen en te helpen met bijv. aanmaken test-omgeving en omzetten naar officiele website.

Xolution

Marc van der Velde beoordeelde op 2018-09-24

Goede bereikbaarheid helpdesk, snelle oplossingen voor persoonlijke aanpassingen, kortom klantgericht zoals je dit zou wensen. De hoge up-time is zeker waargemaakt!

Xolution

Ron Fonteine beoordeelde op 2018-09-24

We hebben al onze websites verplaatst naar Xolution. Snelle reacties op mails. Tot nu toe tevreden.

Xolution

Dennis Baum beoordeelde op 2018-09-24

Na negatieve ervaringen met de vorige hosting, kan ik Xolution van harte aanbevelen. Wat een verschil! Ze staan je altijd vriendelijk te woord en de support gaat veel verder dan je zou verwachten. Xolution heeft er echt verstand van. Absolute aanrader!

Xolution

Ruben Peeters beoordeelde op 2018-09-24

Xolution werd me aangeraden door een vriend. Waar ik eerder twijfels had om als Belg bij een Nederlandse provider te gaan, zijn deze twijfels volledig weggenomen. De voorbije jaren stond Xolution ons bij met raad en daad en kreeg ik steeds een helpend antwoord niet lang na de vraag. Prijs en service 10/10. Ik raad iedereen Xolution aan!!!

Xolution

Niels Aussems beoordeelde op 2018-09-24

Een goede en snelle service, een echte aanrader!

Xolution

Rob de Kort beoordeelde op 2018-09-24

Een aantal van onze klanten hebben wij naar alle tevredenheid ondergebracht bij Xolution. De service en persoonlijke aandacht maakt Xolution een erg prettige partner.

Xolution

Rianne Zwart beoordeelde op 2018-09-24

Het team van Xolution staat altijd voor mij klaar: helpen, bellen of mailen direct. Super fijn en vertrouwd, ik hoop nog jaren te kunnen samenwerken en ik zal iedereen xolution adviseren!

Xolution

Jan van der Zee beoordeelde op 2018-09-24

De webservice draaide altijd. Op vragen werd vaak dezelfde dag nog geantwoord. De afgelopen jaren altijd zeer tevreden geweest.

Xolution

Eric Brouwer beoordeelde op 2018-09-24

Xolution heb ik leren kennen als een prima hostingbedrijf. Daarvan zijn er ongetwijfeld meer, maar de persoonlijke benadering en aandacht zijn 5 en noemenswaardig bijzonder in een branche die hierin niet bepaald uitblinkt.

Xolution

Silvana Bouwens beoordeelde op 2018-09-24

Altijd snelle reactie op vragen en/of aanpassingen op de website. We onderbinden geen technische storingen, de website is nog nooit gehackt geweest dankzij de perfecte beveiliging. Xolution communiceert pro-actief bij interne wijzigingen en houdt ons op de hoogte van lopende zaken.

Xolution

Bernadette van de Hoek beoordeelde op 2018-09-24

Bij ieder contakt is er een snelle en correcte afhandeling, ga zo door! We zijn zeer tevreden over Xolution!


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.