Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Xolution

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag
Dit is geen bezoekadres
030-7115733
KvK 30193398

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Xolution

Gemiddelde beoordeling

10,0

44 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Xolution

Van Lier beoordeelde op 2018-10-26

Prima dienstverlening. Doen wat ze beloven en vaak nog meer.

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Personeel
Bestelproces
Xolution

Arjan Verboom beoordeelde op 2018-09-24

De communicatie en dienstverlening van Xolution is onvoorstelbaar goed.

Xolution

Maarten Wildeman beoordeelde op 2018-09-24

Geweldig. Wat een verademing. Supersnelle persoonlijke support. Helpen je echt met alles. Ook het verhuizen van je website doen ze gratis voor je. Service die net een stap verder gaat. Ik raad Xolution van harte aan!

Xolution

Ben van den Ende beoordeelde op 2018-09-24

Ik ben jaren een zeer tevreden klant van Xolution geweest. Altijd snel, kundig en vriendelijk antwoord op wensen en vragen. Ook wordt er meegedacht bij vreemde verzoeken. Zeer prettige samenwerking!

Xolution

Tom Steffens beoordeelde op 2018-09-24

Zeer snelle terugkoppeling en actie op vragen. Bereidheid om een stapje extra te doen en te helpen met bijv. aanmaken test-omgeving en omzetten naar officiele website.

Xolution

Marc van der Velde beoordeelde op 2018-09-24

Goede bereikbaarheid helpdesk, snelle oplossingen voor persoonlijke aanpassingen, kortom klantgericht zoals je dit zou wensen. De hoge up-time is zeker waargemaakt!

Xolution

Ron Fonteine beoordeelde op 2018-09-24

We hebben al onze websites verplaatst naar Xolution. Snelle reacties op mails. Tot nu toe tevreden.

Xolution

Dennis Baum beoordeelde op 2018-09-24

Na negatieve ervaringen met de vorige hosting, kan ik Xolution van harte aanbevelen. Wat een verschil! Ze staan je altijd vriendelijk te woord en de support gaat veel verder dan je zou verwachten. Xolution heeft er echt verstand van. Absolute aanrader!

Xolution

Ruben Peeters beoordeelde op 2018-09-24

Xolution werd me aangeraden door een vriend. Waar ik eerder twijfels had om als Belg bij een Nederlandse provider te gaan, zijn deze twijfels volledig weggenomen. De voorbije jaren stond Xolution ons bij met raad en daad en kreeg ik steeds een helpend antwoord niet lang na de vraag. Prijs en service 10/10. Ik raad iedereen Xolution aan!!!

Xolution

Niels Aussems beoordeelde op 2018-09-24

Een goede en snelle service, een echte aanrader!

Xolution

Rob de Kort beoordeelde op 2018-09-24

Een aantal van onze klanten hebben wij naar alle tevredenheid ondergebracht bij Xolution. De service en persoonlijke aandacht maakt Xolution een erg prettige partner.

Xolution

Rianne Zwart beoordeelde op 2018-09-24

Het team van Xolution staat altijd voor mij klaar: helpen, bellen of mailen direct. Super fijn en vertrouwd, ik hoop nog jaren te kunnen samenwerken en ik zal iedereen xolution adviseren!

Xolution

Jan van der Zee beoordeelde op 2018-09-24

De webservice draaide altijd. Op vragen werd vaak dezelfde dag nog geantwoord. De afgelopen jaren altijd zeer tevreden geweest.

Xolution

Eric Brouwer beoordeelde op 2018-09-24

Xolution heb ik leren kennen als een prima hostingbedrijf. Daarvan zijn er ongetwijfeld meer, maar de persoonlijke benadering en aandacht zijn 5 en noemenswaardig bijzonder in een branche die hierin niet bepaald uitblinkt.

Xolution

Silvana Bouwens beoordeelde op 2018-09-24

Altijd snelle reactie op vragen en/of aanpassingen op de website. We onderbinden geen technische storingen, de website is nog nooit gehackt geweest dankzij de perfecte beveiliging. Xolution communiceert pro-actief bij interne wijzigingen en houdt ons op de hoogte van lopende zaken.

Xolution

Bernadette van de Hoek beoordeelde op 2018-09-24

Bij ieder contakt is er een snelle en correcte afhandeling, ga zo door! We zijn zeer tevreden over Xolution!

Xolution

Peter Donze beoordeelde op 2018-09-24

Snel handelen bij de domeinnaamverhuizing (dit was voor ons zeer belangrijk) en snelle reacties. Zo zie je maar dat het niet alleen om geld verdienen gaat, maar ook om persoonlijk contact. We zitten hier nu pas, maar ik hoop dat het ook maanden en daarna jaren dezelfde goede service blijft. Tot nu toe in ieder geval enorm bedankt.

Xolution

Gabrielle Halvax beoordeelde op 2018-09-24

Altijd vriendelijk, persoonlijk contact en snelle correcte service.

Xolution

Paul Knoflach beoordeelde op 2018-09-24

Zeer verzorgd, betrouwbaar, klantvriendelijk, accuraat en helder in de communicatie.

Xolution

Rik ten Cate beoordeelde op 2018-09-24

Er is grote toegankelijkheid, persoonlijk contact, ondersteuning en bereidheid om mee te denken. Ik heb steeds het idee dat ik ertoe doe, iemand ben, en niet alleen een zakelijke 'handigheid' ben. Er wordt steeds vlot en adequaat gereageerd als ik een vraag heb, een opdracht verleen, iets te bespreken heb. Ik ben een zeer tevreden klant!


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.