Younetics

Younetics verkoopt on-the-go en vrijetijdsartikelen voor het hele gezin, waar mogelijk voor producten met een groen en eerlijk tintje. Wij willen een bron van inspiratie zijn in hoe het 'groene' reizen met kinderen gemakkelijker te maken is en daarmee mensen stimuleren om de auto vaker thuis te laten.

Ons doel is om alle praktische en groene (reis)producten voor jonge ouders op één locatie aan te bieden. Ben je altijd een bezig buitenbijtje geweest en wil je dit ook aan jouw kids meegeven? Dan ben je bij Younetics op het juiste adres!

De zekerheden van https://www.younetics.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.