Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Zonneboiler shop

Nassauhaven 469
3071JJ Rotterdam
0641752500
KvK 24421557

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Zonneboiler shop

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Zonneboiler shop

Weststrate beoordeelde op 2019-03-20

Na wat speurwerk op het internet gekozen voor een aanbieding van 3 vlakke plaatcollectoren. Het plaatsen van de installatie leverde eigenlijk geen problemen op. Als iets niet duidelijk was, was een telefoontje voldoende om weer wat backup van Frits te krijgen. De hulp die ik kreeg vanuit Zizon bij het aanvragen van de subsidie was ook erg waardevol. Inmiddels draait het systeem gecombineerd met een pellet-cv vlekkeloos: Op naar weer een warme en energiebesparende zomer!

Zonneboiler shop

Johan Bosma beoordeelde op 2019-01-17

Spullen zitten goed in elkaar en zijn netjes geïnstalleerd. Ook met de subsidieaanvraag heeft Frits enorm geholpen, wat nogal wat werk voor hem betekende, het was namelijk niet een standaardsysteem. Omdat ik de zonnecollectoren (vlakke plaat, 3x) wilde combineren met mijn warmtepomp heb ik gekozen voor een ander warmwatervat (die bij de warmtepomp meekwam) met 2 spiralen waardoor e.e.a. extra aangeleverd moest worden. De officiele berekeningen en aanvullingen zijn door Frits gemaakt.
Het systeem draait sinds begin oktober en ook nu in de winter levert al het warm water :-D

Zonneboiler shop

A beoordeelde op 2018-11-05

Zeer tevreden over de duidelijke en vriendelijke uitleg van Frits. Prettig bedrijf met echt expertise in huis. Kon snel vinden waar ik naar op zoek was en ontving ook snel een offerte op maat. Ga zo door!

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.