Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

chiphone.nl

Vlasakker 48
3124AK Schiedam
0104703818
KvK 24282517

Geverifieerd door WebwinkelKeur

chiphone.nl

Gemiddelde beoordeling

4,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

25%

0%

75%

2018
chiphone.nl

Joris beoordeelde op 2018-06-09

De service is erg slecht. Je wordt niet geïnformeerd over de status van de verzending en communicatie van niks. Ik heb weken moeten wachten op mijn bestelde producten. De kwaliteit van de producten zijn ook erg slecht. Ik bestel hier nooit meer iets.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
chiphone.nl

Guy beoordeelde op 2016-04-22

Telefoon gekocht aan een redelijke prijs, levering ok, maar de Xiami Mi4c die ik kocht had een gehacked developer ROM vol spyware. 0.0 hulp van chiphone bij die problemen die nochtans hun verantwoordelijkheid zijn.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
chiphone.nl

T.T.J. beoordeelde op 2015-12-15

Mijn bestelling nooit ontvangen. Klantenservice totaal niet behulpzaam en weigert mijn bestelling te vergoeden of opnieuw te sturen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
chiphone.nl

Daniel beoordeelde op 2014-10-27

Snelle levering, goede service

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.