Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Het lidmaatschap van deze webwinkel is ingetrokken door WebwinkelKeur. Deze pagina wordt als naslag online gehouden.

iHoez.nl

De Schans 1802
8231KA Lelystad
0368454122
KvK 62482521

Geverifieerd door WebwinkelKeur

iHoez.nl

Gemiddelde beoordeling

2,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

2017
iHoez.nl

Carolien Derkman beoordeelde op 2017-04-29

Ik ben helaas opgelicht door dit bedrijf. Ik heb mijn bestelling van inmidels drie weken geleden nog steeds niet ontvangen. Contact met het bedrijf krijg ik ook niet. Mijn geld zie ik nooit meer terug ben ik bang.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
iHoez.nl

Thijs beoordeelde op 2017-01-26

"vandaag voor 17:00 besteld, volgende dag binnen" is het motto.
Ik heb een donderdags een hoesje besteld, dat ik zaterdagavond als cadeautje wilde geven, m.a.w. of het vrijdag of zaterdag in de bus zou liggen, maakt niet zoveel uit.
Het hele weekend echter stond de status op "Wacht op verzending". Maandag eerst eens gemaild, tot op dag van vandaag nog geen reactie daarop. Maandag 10x (!) gebeld, wordt niet opgenomen.
Dinsdag bij de 2e keer bellen warempel iemand aan de lijn. Er waren zogenaamd problemen met de telefoon geweest maandag. Het probleem bleek te zitten in de bundelaanbieding van de screenprotector, deze was niet op voorraad, het hoesje wel. Er werd gevraagd of ik geld voor de screenprotector terug wilde, dan zou het hoesje woensdag binnen zien. Inmiddels weer 2 dagen verder, niets ontvangen. Status nog steeds: "wacht op verzending". Telefoon wordt wederom niet opgenomen.
Je gaat aan oplichting denken op deze manier!

iHoez.nl

G.van Staveren beoordeelde op 2016-09-05

Ik heb op 22 juli een hoes besteld en ze hebben mij verkeerde opgestuurd. De jarige was teleurgesteld. Vervolgens heb ik de volgende dag de hoes teruggestuurd en verder niks meer van ihoez gehoord! Meerdere keren gebeld niemand neemt op.Meerdere e-mails gestuurd ook geen reactie.
Nu bijna 2 manden later steeds geen reactie!
Heel slecht!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.