Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

madebYvon

Nieuweweg 90
1531 AH Wormer
06-18846503
KvK 66719976

Geverifieerd door WebwinkelKeur

madebYvon

Gemiddelde beoordeling

9,7

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
madebYvon

Caroline van Maanenberg beoordeelde op 2017-01-27

Na het reageren op de oproep tot testhaakster, werd ik al snel blij verrast met een heerlijk pakketje. Als haakjunkie mocht ik dit nieuwe garen testen. Een heerlijke bol, met een mooi label. Mijn haaknaald nr. 6 riep om ermee aan de slag te gaan. Via Pinterest een mooi patroon, die ook in 1 kleur gehaakt kon worden, van een mandala gezocht en meteen begonnen. Het haakt heerlijk, het garen splijt niet en geeft een mooi stoer uiterlijk, iets wat je echt nodig hebt voor een meidenkamer voor je dochter van bijna 11. Niets liefs of kinderachtigs meer. Omdat er toch nog veel garen over was van mijn bol, kleur Valentijn rood, kon ik het niet laten om nog een hart te haken. Tsja het is tenslotte bijna 14 februari, de dag van de liefde. Mijn dochter was super enthousiast, en ik ook,....maar dan over het Tektek garen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van madebYvon:
Super leuk om te horen Caroline. Dank hiervoor. ;-)
madebYvon

Antoinette van Schaik beoordeelde op 2017-01-23

Keurig verpakt, snelle bezorging en een leuke attentie!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
madebYvon

Jacqueline van etten beoordeelde op 2017-01-21

Heel tevreden, snelle levering , mooi verpakt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
madebYvon

Wendy's Mhaaksels beoordeelde op 2017-01-21

Mijn eerste officiële bestelling was de dag erna gelijk al in huis! Supersnelle levering, prachtig garen! Bedankt voor de snelle service.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
madebYvon

Wendy's Mhaaksels beoordeelde op 2017-01-13

Ik was 1 van de gelukkigen die mocht testhaken en deel mijn ervaring graag. Ik werd al gelijk blij van het openen van het pakketje. De bollen ogen prachtig, mooie helderekleuren met een prachtige matte stoere uitstraling en een mooi label eromheen.
Ik haakte er twee verschillende mandjes van: 1 mand aan de hand van een bestaand patroon en ik maakte er 1 naar eigen idee, (dat patroon zal ik binnenkort deken op mijn blog) beide met 6 mm haaknaald. Het zijn beide stevige mandjes die uit zichzelf rechtop blijven staan. Leuk voor de lopende haakprojectjes ;)
Ook haakte ik een mooie stevige onderzetter voor onder mijn theelicht, ook met haaknaald 6 mm.
Het garen is mooi stevig en daardoor uitermate geschikt voor woonaccessoires of alles waar je een stoere uitstraling aan wil geven. Het fijne vond ik vooral is dat het garen niet splijt. Ik heb gelijk vandaag nog 4 bollen bij besteld.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van madebYvon:
Dank je wel Wendy voor je lieve woorden én je bestelling. Deze ga ik met zorg inpakken en vandaag nog afgeven bij Post.nl zodat je het garen morgen in huis hebt. Jouw mandjes en onderzetter zijn uiteraard ook te zien in de webshop ;-) Groetjes van Yvonne
madebYvon

Arja Poldervaart beoordeelde op 2017-01-13

Een heel mooi garen dat ik als test haakster heb mogen proberen. Ik heb er onderzetters van gehaakt die prachtig zijn geworden. Het garen heeft een mooie matte uitstraling en haakt voor mij op naald 5,5 en 6 heerlijk.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van madebYvon:
Dank je wel Arja voor je mooie recensie. Ook jouw onderzetters hebben een mooie plaats gekregen in de webshop. Groetjes van Yvonne
madebYvon

Ingrid ter Beek beoordeelde op 2017-01-13

Ik was een van de gelukkigen die mocht testhaken en dat was erg leuk om te doen. Met het wat stevige Tek-tek garen heb ik een hoes voor om een sfeerlicht gehaakt (daarvoor had ik ongeveer een halve bol nodig met naald 5); doordat het een wat stugger garen is, is het zeer geschikt voor woonaccessoires.
Maar ik wilde ook weten of ik er een amigurumi mee kon haken en ook dat is gelukt, ondanks dat dat wat zwaarder haken was (ik haakte een Forever Friends-beertje met naald 4; hiervoor had ik ongeveer 1 bol nodig). Kortom: een mooi garen voor diverse toepassingen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van madebYvon:
Dank je wel Ingrid voor je recensie. Je beer pronkt ook in de webwinkel en hoop dat vele je voorbeeld zullen volgen door het haken van die leuke beren én windlichten. Groetjes van Yvonne
madebYvon

Ingrid Rol beoordeelde op 2017-01-05

Heerlijk garen om mee te haken. Mooi mat en lekker stevig, dus vooral handig voor manden, kleden enz. Precies wat ik zocht.
En service ook top. Besteld en snel ontvangen. Keurig verpakt.
Erg blij mee.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van madebYvon:
Top Ingrid, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat, laat je een foto zien als je wat gemaakt hebt? Je had de primeur. Terwijl de winkel eigenlijk nog niet open was mocht jij al bestellen ;-)
2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.