Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

tjuptjup

Grevelingen 20
5172 AC Kaatsheuvel
06-39556179
KvK 69151458

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
tjuptjup

Gemiddelde beoordeling

9,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
tjuptjup

Alexander beoordeelde op 2019-06-11

Goede prijs kwaliteit verhouding. De thee geeft duidelijk een positief effect op mijn gezondheid (daling van stress). Het is een goede aanvulling op mijn gezonde leefstijl. Zeer aan te raden om hier te bestellen. Kreeg de bestelling netjes en op tijd binnen.

tjuptjup

Bas Koedoot beoordeelde op 2019-05-22

Had eerst mijn bedenkingen bij alternatieve geneeswijze, maar ben vanaf nu verkocht. Door mijn chronische ziekte heb ik behoefte aan vitamine C, waardoor ik voor het supplement Amalaki ben gegaan. Echt een aanrader!!

tjuptjup

Jordi beoordeelde op 2019-05-21

Ben zeer tevreden met mijn theeën van tjuptjup. Zeer authentieke smaak. Zou het zo weer doen ;)

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.