Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Wigli

Zutphenseweg 55
7418AH Deventer
085 - 888 9445
KvK 34128783

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Wigli

Gemiddelde beoordeling

8,9

59 beoordelingen

Beoordeling van klanten

90%

2%

8%

2019
Wigli

Riet Lombaert beoordeelde op 2019-02-08

Duidelijke informatie over de levertermijn. Beveiligd en goed ingepakt aangekomen. Geen werk meer om de wigli in mekaar te zetten. Top resultaat, met de wigli in de klas... geen storende geluiden meer van een stoel die lawaai maakt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Saskia Lourens beoordeelde op 2019-02-07

In de groep hebben we de wigli uitgeprobeerd.
De kinderen vonden deze kruk erg fijn en we hebben dan ook een roostertje moeten maken omdat iedereen er graag op wilde zitten.
Niet voor iedereen werkte de kruk even goed, 1 jongen uit de klas is zo bewegelijk dat hij van de kruk afviel en deze niet fijn vond.
Bij andere kinderen die moeite hebben om lang te zitten merkten we dat ze langer bleven zitten en zich ook iets beter konden concentreren. Wij overwegen of we een paar wigli's kunnen aanschaffen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

M Damen beoordeelde op 2019-01-24

Zit heel fijn! Netjes en op tijd geleverd ook.
Gekocht voor onze zoon, die moeilijk kan stilzitten. Hij sleept de stoel nu overal mee naartoe :-)

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

jan van iersel beoordeelde op 2019-01-22

Wigli

M.A.C.H. van Dooren beoordeelde op 2018-12-21

Wigli

Ellen Onrust beoordeelde op 2018-12-13

De Wigli doet wat erover geschreven wordt. Ik kan er uren op zitten in een hele fijne houding. Er lichtjes op bewegen gaat vanzelf en het voelt ontspannen in mijn rug en heupen. Ik raad het een ieder aan die langer op een stoel moet zitten. Een mooie investering in jezelf!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Jan van der Meulen beoordeelde op 2018-12-05

Duidelijke website, duidelijke prijzen, geleverd zoals afgesproken binnen 2 dagen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Levineke beoordeelde op 2018-11-25

Mijn ervaring met de Wigli is zeer positief. Aangezien ik graag beweeg en het daarom moeilijk vind om lang op een stoel stil te zitten, is de Wigli voor mij de ideale stoel. Heerlijk zoals je erop kunt bewegen en het voelt goed aan mijn rug.
Het design van de Wigli past bovendien uitstekend in ons strakke en moderne interieur.
Kortom, zeer tevreden!

Wigli

Lot beoordeelde op 2018-11-19

Zeer tevreden. Informatie en uitleg waren prima. De stoel bevalt goed.
Het contact met Dhr. Hesselmann verliep vlot en prettig!

Wigli

Quinten de MEyere beoordeelde op 2018-11-19

Snelle levering, degelijk verpakt. Inmiddels is de Wigli enkele weken in gebruik en hij maakt z’n beloftes geheel waar: Het actieve zitten vermindert mijn rugklachten en de Wigli staat ook heel mooi in het interieur. Een echte conversation piece!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Zach beoordeelde op 2018-10-03

Wigli

lmj Pelsser beoordeelde op 2018-09-18

Klachten en vragen over het product werden onvoldoende beantwoord, en pas nadat ik geen genoegen nam met de berichten dat het allemaal aan mij lag en niet aan het product.

Wigli

Lysbeth Anne Beels beoordeelde op 2018-07-23

Graag deel ik mijn ervaring met de Wigli Just. Na het bezoek van de Wigli stand op de Therapeutenbeurs had ik heel positief gevoel over het Wigli principe, de producten, en de mensen die ze verkopen. Enige tijd later heb ik gebeld met Alphons Hesselmann, en na overleg een Wigli Just besteld. Deze kreeg ik spoedig thuisgestuurd. Ik vind het ontwerp en de uitvoering erg mooi. Toch zat ik niet meteen prettig op mijn Wigli. Daarom heb ik Wigli weer gebeld en mijn probleem uitgelegd. De mensen van Wilgi hoorden mijn vriendelijk aan, dachten met mij mee, en bedachten een maatwerkoplossing. Zo kreeg ik zonder probleem een andere zitting toegestuurd die voor mij beter was. Ook deze had ik snel in huis.
Daarna was voor mijn situatie een andere kwestie die me dwars zat. Ook hierover heb ik gebeld en de zaak voorgelegd. Wederom werd ik vriendelijk te woord gestaan, en verplaatste Alphons zich in mijn situatie. Ook hier een maatwerkoplossing die snel en goed werd uitgevoerd, zonder enig probleem, ongeduld of irritatie. Dit heeft zich nog een keer herhaald. Bij Wigli gaan ze tot het gaatje om problemen op te lossen en de klant te helpen. Ik ben zeer tevreden over Wigli, en zou dit bedrijf bij anderen van harte aanbevelen! Erg fijn om te merken dat zulke service, oprechte klantgerichtheid en vriendelijkheid er nog zijn. Dat maakt het contact en gebruik van Wigli echt een plezier.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Simone Middelkamp beoordeelde op 2018-07-16

Wigli

Edwin Kruis beoordeelde op 2018-07-11

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van de Wigli actieve stoel. Ik heb al meerdere type stoelen geprobeerd, zadelstoel, ergomische stoel en eigenlijk niets hielp - ik hield last van mijn onderrug en af en toe van mijn voet/hak door een verkeerde zithouding. Met de Wigli is dat nu verholpen, na een korte proefperiode heb ik uiteindelijk besloten om met de Wigli te houden en aan te schaffen. Met een zittende job zoals ik die heb is de Wigli echt een aanwinst en investering in je toekomst.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Arnold Pols beoordeelde op 2018-07-08

Door de heer Hesselmann werd mij telefonisch op 30 mei een Wigli L aangeraden. Die heb ik sinds 1 juni in huis maar die is helaas te hoog.
Zodra de M weer op voorraad is, wordt die omgewisseld, heeft de heer Hesselmann mij toegezegd.
Jammer dat de Wigli M tot nu toe nog steeds niet leverbaar is.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Wigli:
Beste meneer Pols, Wij hadden in eerdaad een probleem met de levering van het model M. Dat is inmiddels opgelost en wij hebben de Wigli bij u opgehaald en ingeruild voor een kleiner model M. Ik hoop dat u nu helemaal tevreden bent met uw nieuwe en juiste maat Wigli.
Wigli

Martin Raven beoordeelde op 2018-07-06

Ik gebruik al jaren een Wigli en kan niet meer zonder. De zitting was na jarenlang intensief gebruik wat ingedeukt en ik heb toen een vervangende bekleding kunnen kopen. Van harte aanbevolen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Anne Langedijk beoordeelde op 2018-06-28

Ik vind het heel knullig dat ik al drie keer een verzoek tot beoordeling heb gehad, terwijl ik nog wacht op levering van de Wigli. Jullie moeten hier echt iets aan doen.


Reactie van Wigli:
Beste Anne, Wij hadden inderdaad een probleem met de levering van de Wigli M. Dat is inmiddels opgelost en je hebt de Wigli inmiddels in huis. Ik hoop dat deze mooie Wigli je inmiddels heel tevreden stemt!
Wigli

Karel H beoordeelde op 2018-05-10

Even wennen aan het actieve zitten. Na afwisselen: steeds minder conventionele stoel en vaker de Wigli, gaat het goed. Duidelijk minder stijfheid in de rug. In het begin wel wat last van een houten achterwerk. Met het extra gebruiken van een rond kussentje op de Wigli is dat ook opgelost.
Makkelijk mee te nemen naar andere locaties waar ik werk en doorgaans slechte stoelen had.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Bregje Coolegem beoordeelde op 2018-03-31


Reactie van Wigli:
Hoi Bregje,

Van Webwinkelkeur hoorde ik dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten. ik snap dat je niet tevreden bent over de Wigli . Je hebt m immers nog niet in huis.
Ik verwacht de Wigli over 2-3 weken te kunnen leveren. Dan nodig ik je graag uit om weer een beoordeling echter te laten.

vriendelijke groet,
Alphons Hesselmann
Wigli

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.