Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

www.elvegeluk.nl

Wassenberghstraat 3
8932 GM Leeuwarden
0640058161
KvK 65669703

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
www.elvegeluk.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
www.elvegeluk.nl

Els Hamaekers beoordeelde op 2018-03-22

Zeer tevreden! Leuk contact via facebook, waarbij ik meteen werd geadviseerd over wat te doen, omdat mijn bestelling plaatsen niet lukte. Snelle levering. Netjes verpakt! Heel erg blij mee. Dank jullie wel

www.elvegeluk.nl

E.J. Matze beoordeelde op 2018-01-24

Fijne vriendin. Van mens tot mens.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
www.elvegeluk.nl

Van der weijden beoordeelde op 2017-10-06

Bestelling vlug in huis avond besteld volgende dag in huis

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
www.elvegeluk.nl

Linker beoordeelde op 2017-10-02

Ik heb erg goede ervaringen met Elve Geluk, dit is de 3e keer dat ik hier bestel. De eigenaresse communiceert goed, is behulpzaam en de items worden goed verpakt & snel verstuurd! Zeer tevreden en zal zeker de winkel blijven bezoeken, zeker nu er steeds meer verschillende artikelen aan het assortiment toegevoegd worden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.