Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

www.homedelight.nl

Ooievaarsbek 11
3621TL Breukelen
Dit is geen bezoekadres
06-54397416
KvK 818186914

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
www.homedelight.nl

Gemiddelde beoordeling

9,7

10 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 6 9,8
2019
www.homedelight.nl

An Vandebroek beoordeelde op 2019-08-26

/

www.homedelight.nl

J.B beoordeelde op 2019-07-08

Twee mooie vazen gekocht en een mooi waxinelichtje. Bestelling kwam snel binnen en was goed en mooi verpakt. Kwaliteit is goed en het ontwerp is net even anders dan dat je bij andere woonwinkel zal vinden. Heel blij mee!

www.homedelight.nl

Wanda Cornelisse beoordeelde op 2019-07-08

Erg tevreden over mijn bestelling! Ik heb vorige week een plaid besteld als cadeau en had deze zeer snel in huis. Een fijn plaid van goede kwaliteit en hij was ook nog eens mooi verpakt.

www.homedelight.nl

Annelies beoordeelde op 2019-06-20

Wat een leuke producten! Ik heb een paar mooie sfeermakers voor thuis gekocht, ik ben er erg blij mee. Ik had Home Delight voor het eerst gezien op Facebook, waar ze mooie inspiratiefoto's posten. Ik kom zeker terug! :)

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.