HGS International BV icon

HGS International BV

De 3 webwinkel(s) van HGS International BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 8.055 klanten.

9,2

Taal

• Marga Gosen
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Goede prijzen en snelle levering

• Oriphia
    Geverifieerde klant van The Hair Growth Specialist

I recently ordered the Theradome EVO LH40 and paid using Klarna. This was my first purchase from this online store. Living in Finland, I received the delivery in just over a week. I contacted Customer Service twice via email and received a response within two working days. Overall, I'm happy with this online store.

• Ata S.
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Producten geopend en slecht bereikbaar klantenservice

• Gizem Ozdemir
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Geweldige service, werd super snel verzonden!

Hi Gizem,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle verzending. Heel veel plezier van je bestelling!

• Pieter
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Zoals het er nu naar uit ziet , werkt het goed voor mij maar moet voor de zekerheid nog een paar maandjes verder zijn voor definitiefe oordeel.

Hi Pieter,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het tot nu toe goed werkt voor je. We hopen dat je ervaring de komende maanden net zo positief blijft. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

• Mounaim Riyane

👍 the best

• Vincent Van Liempd

Helemaal geweldig,top.

Hi Vincent,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je graag snel weer terug! 😊

• iede Sieswerda
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Fatsoenlijke prijzen en correcte levering

Hi Iede,

Hartelijk dank voor jouw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en de correcte levering. Het is altijd ons doel om een uitstekende service te bieden, en jouw reactie laat ons weten dat we op de goede weg zijn. :)

• Caroline Bessa
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

i had a problem with my order and the feedback was very bad!Next time i will buy with another company even of more expensive duo of lack of interest in customer.

Dear Caroline,

Thank you for taking the time to share your feedback. I’m truly sorry to hear about your experience and the frustration it has caused you. Providing excellent service is our top priority, and it’s clear we fell short in this instance.

We’d greatly appreciate the opportunity to make things right. If you’re open to it, please reach out to our support team at contact@hairgrowthspecialist.nl so we can better understand the issue and find a resolution for you.

Kind regards,
    Sanne

• Martine
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Snel verzonden, goede merken voor scherpe prijzen. Top!

Hi Martine,

Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze snelle verzending en onze scherpe prijzen. Dat is waar we het voor doen!

We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende bestelling.

• Dhr.L Lamboo
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Niets om aante merken zo als altijd als goede klant alles ging goed op de juiste dag en uur prima 👍

Dag meneer Lamboo,

Wat een fijne review, bedankt daarvoor! Het doet ons deugd om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je, zoals altijd, tevreden bent. We waarderen je loyaliteit enorm en zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

We kijken ernaar uit om je bij je volgende bestelling opnieuw van dienst te mogen zijn!

• Gladys
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Snelle levering, het zal even de tijd vergen tot dat ik het resultaat zal merken maar levering en informatie van de webwinkel is top!

Hi Gladys,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de informatie die we hebben gedeeld. We hopen dat het product aan je verwachtingen zal voldoen en dat je snel resultaat merkt.

• Danilo Porras

Bedankt voor alles 😃

Hi Danilo,

Bedankt voor je fijne bericht! Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Als je nog iets nodig hebt, weet je ons te vinden! 😃

• Thierry De Coster
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Minoxidil is één van de producten dat effectief haaruitval tegen kan gaan.Maar je moet het levenslang gebruiken.Stop je dan vallen de haren terug uit na een paar maanden.Een zeer snelle levering.top

Dag Thierry,

Bedankt voor je duidelijke en informatieve review! We waarderen het dat je jouw ervaring met Minoxidil deelt. Het klopt inderdaad dat consistent gebruik belangrijk is voor langdurige resultaten.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, dat is precies waar we naar streven. We staan altijd klaar om je verder te helpen, mocht je nog vragen hebben.

• Janet Sugrue
    Geverifieerde klant van The Hair Growth Specialist

Surprised and pleased with quick delivery

• Juan Pinto Arias
    Geverifieerde klant van The Hair Growth Specialist

Despues de un intento de entrega, me enviaron directamente el pedido a una oficina de Correos a la cual me es imposible acercarme en su horario de atención. Ya que no se me notificó de la entrega del pedido en una fecha concreta (o al menos, aproximada me valdría)deberían dar la opción de poder escoger entre un punto o dos de entrega.

• Malika
    Review voor The Hair Growth Specialist

J ai passer commande le 13 nous somme le 24 je n ai toujours pas ma
    Commande j envoi des mails on ne me
    Répond pas je ne comprend pas comment est géré ce site j aimerais des réponses !

• Ans Leenhouts
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Super snel.....ene dag besteld..anderen middag al in huis....

Hi Ans,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad met onze service! Heel veel plezier van je bestelling.

• Wim Spinhoven
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Product al bekend maar snel en tegen concurrerende prijs geleverd.

Hi Wim,

Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling! Heel veel plezier ervan.

• Chra Fouad
    Geverifieerde klant van Haargroeispecialist.nl

Snelle levering betalen met klarna

Hi Chra,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met de service! Heel veel plezier van je bestelling.