Target Mart Wholesale BV icon

Target Mart Wholesale BV

De 1 webwinkel(s) van Target Mart Wholesale BV samengevoegd worden beoordeling met een 8,6 door 758 klanten.

8,6

• lies
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Snelle levering, zeer veilig verpakt

• sara Rashwan

Good

• Vanessa Boets
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Bestelling kwam aan op 6/12 en de helft van de producten waren al vervallen van 30/11. Dus al vervallen voor verzending. Dan nog iets extra mee besteld dat eerag later kwam en nu in mindering komt, maar ik heb nog steeds geen product of retour geld gekregen.

• Aart
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Ik was een beetje sceptisch i.v.m. minder positieve recensies MAAR de door mij bestelde 5 x 500 gram Ghee Butter (specifiek artikel waarvan ik me kan voorstellen dat het niet op voorraad was) werd keurig verpakt na een week geleverd en dat voor de goedkoopste prijs. Ik ben vol lof.

• Birgul Yagar
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Targetmart heeft naar aanleiding van een door mij eerder geplaatst review contact opgenomen en alles keurig rechtgezet. Ze zijn hier heel professioneel mee omgegaan. Ik ben er nu helemaal okay mee.

bedankt schat

• catharina kortland
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Was even wat onduidelijk over mijn bestelling maar na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik het supersnel geleverd

• Netcer Collazos
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Verkeerd product ontvangen, maar toch snel opgelost

• Roderik Quarles
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Er was een probleem bij mijn bestelling, maar werd vriendelijk geholpen

• Dave Groos
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Best lang gewacht op de bezorging, maar daar kan Targetmart waarschijnlijk niets aan doen. Maar de verpakking van de gedroogde garnalen was zeer slecht ,meer dan de helft lag los in de doos.

• Martin De vreugd
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Heel lang gewacht tot ik het eindelijk binnen kreeg waarna ik een ander artikel kreeg als dat ik had besteld. Moeilijk bereikbaar en uiteindelijk helemaal geen contact. Ik bestel hier NOOIT meer.

• Barbara
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Groot assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding en super snelle levering.

Antwoord van Targetmart.nl

Thank you for the lovely 5 star review; we are grateful for your support!

• Anwar Kamal

Very good

Antwoord van Targetmart.nl

Thank you for the lovely 4 star review; we are grateful for your support!

• Patricia Silva
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Im still wating for my order

• Theresia
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Mooi prijzen en goede service

• Prayer Aguebor

Nicee

• JESSICA IGBINOBA
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

I have not received MY order, my name is JESSICA IGBINOBA, please help me fine out, thank you.

• Richard Foster-Dingley

Verkeerde produkt geleverd

• Walter Veen
    Geverifieerde klant van Targetmart.nl

Product zoals beloofd, moest wel een extra mail sturen om te herinneren dat uit voorraad betekent: verzenden binnen 2 dagen …. Was nu een week :-(

• Cor

Levering volgens omschrijving