Skip to content

Bulldog Media

Wij bouwen de websites in WordPress. WordPress biedt een zeer uitgebreid CMS en bovendien is de website uit te breiden met vele functionaliteiten.

De webshops bouwen wij met OpenCart. Deze kun je online geheel zelf onderhouden en zijn goed vindbaar in Google.
Elke website en webshop wordt responsive gemaakt !
Want heb je eraan gedacht dat tegenwoordig ook 80% van de smartphones wordt gebruikt om websites of webshops mee te bekijken ? Dat zijn ruim 6 miljoen internetters !

Vormgeving en drukwerk
Dat grafische vormgeving een heel belangrijk aspect is van het gezicht van jouw bedrijf, is een feit. De uitstraling van jouw logo/huisstijl bepaalt het beeld wat jouw klanten of opdrachtgevers van jouw onderneming hebben. Wij geven jouw bedrijf of product een eigen gezicht.
Wij werken nauw samen met een grote drukkerij waardoor wij kwalitatief drukwerk kunnen leveren voor scherpe prijzen. Bovendien kunnen we snel leveren. Daarom ben je voor drukwerk ook bij Bulldog Media aan het juiste adres, als particulier, vereniging, klein maar ook als groot bedrijf.

Mobiele website
Het mobielvindbaar.nl is ook een onderdeel van Bulldog Media. Kort samengevat houdt het in dat je met een mobiele telefoon heel snel een bedrijf kunt vinden en met slechts één handeling het adres of telefoonnummer voor handen hebt. Dit komt doordat de mobiele website wordt gemaakt van iconen.

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *