Skip to content

Brookz

Het grootste overnameplatform van Nederland

 

Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 kopers en verkopers direct met elkaar in contact. In deze jaren zijn er via Brookz al meer dan 5.200 bedrijven verkocht, dat zijn er gemiddeld 6 per week.

 

Webshop kopen of verkopen?

Je wilt een webshop kopen of verkopen? Bij Brookz staan honderden webshops, e-commercebedrijven en online platforms te koop. Daarnaast kun je snel en eenvoudig jouw webshop (anoniem) verkopen op Brookz.

 

Wat is de waarde van mijn webshop?
Een veelgehoorde vraag, die niet zomaar is te beantwoorden. In zijn algemeenheid wordt de waarde van een bedrijf bepaald door het toekomstige verdienvermogen. Resultaten uit het verleden zijn daarvoor een indicatie, maar geen garantie. Er zijn diverse complexe rekenmethoden om tot inzicht in de waarde van een bedrijf te komen. Als vuistregel voor de waarde wordt echter vaak 3 á 6 keer de EBITDA aangehouden.

 

Brookz biedt jou de mogelijkheid om snel en effectief een onderbouwde bedrijfswaardering te creëren in een overzichtelijk waarderingsrapport. Zo weet jij wat jouw webshop waard is en krijg je tips om die waarde te verhogen! Als lid van Webwinkelkeur krijg je 50% korting; zo betaal je geen geen 299 euro, maar slechts 149 euro.

 

* de korting is te verkrijgen met de code BRWB50

 

Website
www.brookz.nl